Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018 16:34

Ομόφωνο ''ΝΑΙ'' για την επέκταση της συνεργασίας με τον Γιώργο Μοστράτο

Τα όσα πέτυχαν ο Γιώργος Μοστράτος με τα παιδιά του των Μικτών ομάδων, έχοντας ως αποκορύφωμα την κατάκτηση της 3ης θέσης στην Ελλάδα από την Μικτή ομάδα της Κ16 δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν, καθώς είναι μακράν η μεγαλύτερη διάκριση των επίλεκτων ομάδων στην ιστορία της Ένωσης μας.

Η επιτυχία αυτή μόνο υπερηφάνεια έχει φέρει σε όλες τις Κυκλάδες, αλλά και στα μέλη της ΕΠΣΚ, τα οποία όταν τέθηκε το θέμα της ανανέωσης του ενωσιακού προπονητή στη χθεσινή συνεδρίαση ψήφισαν ομόφωνα «ναι», κάνοντας το πρώτο βήμα για τη συνέχιση του τεράστιου έργου του Παριανού προπονητή στα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα.

Μάλιστα κατόπιν εισηγήσεων, προτάθηκε η επέκταση αυτής της συνεργασίας και σε άλλες ηλικίες, διευρύνοντας το έργο και σε άλλες ηλικίες.

Ο πρόεδρος κ. Ειρηναίος Φρέρης, εξουσιοδοτήθηκε να συζητήσει με τον Γιώργο Μοστράτο, με βάση το πλάνο που έχει καταθέσει ο ενωσιακός προπονητής, ενώ όπως είναι ευνόητο σε τέτοιες περιπτώσεις, οι δύο πλευρές θα πρέπει να συμφωνήσουν και πάνω στις λεπτομέρειες αυτής της συνεργασίας, με μία από αυτές να είναι το οικονομικό.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει επαφή μεταξύ των δύο πλευρών, καθώς, όπως σχεδιάζει η ΕΠΟ, το φετινό πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων αναμένεται να γίνει σε 2 γύρους. Όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο, η Λήμνος θα είναιο το νησί που θα φιλοξενήσει τον Οκτώβριο τον 1ο γύρο και αν όλα πάνε καλά με το γήπεδο της ΕΠΣΚ, η Σύρος θα φιλοξενήσει τον Ιανουάριο τον 2ο γύρο.

f920db3afacabbae6efff584e462873e_XL.jpg

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares