Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018 01:15

Φρέρης: Σκέψη για δυο ομίλους των δέκα ομάδων

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Κυκλάδων πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή, με τον πρόεδρο της Ένωσης, Ρένο Φρέρη να δηλώνει στο sportcyclades.gr ενθουσιασμένος από την κατάληξη των συζητήσεων. 

Ο ίδιος αρχικά αναφέρθηκε στο γεγονός ότι συγκροτήθηκε επιτροπή που θα ασχολείται αποκλειστικό με το γυναικείο ποδόσφαιρο λέγοντας:

''Το κλίμα του Δ.Σ. ήταν θετικό. Εγκρίθηκε ομόφωνα η νέα αυτή επιτροπή που θα έχει πολύ δουλειά να κάνει μιας και αναπτύσσεται το ποδόσφαιρο γυναικών στις Κυκλάδες ραγδαία. Αυτή η επιτροπή θα αναλάβει επαφές με Δήμους, Περιφέρεια Ομοσπονδία και ότι έχει να κάνει με την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου. Ήδη στη Σύρο υπάρχει ακαδημία Κοριτσιών για το ποδόσφαιρο και αναφερόμαστε στην ομάδα του Περσέα. Πρόκειται για μια αμιγώς γυναικεία ομάδα''.

Ερωτηθείς για τις αποφάσεις γύρω από το ακτοπλοϊκό, ο Ρένος Φρέρης δήλωσε:

''Όσον αφορά το ακτοπλοϊκό, προτείναμε να γίνει μια επιτροπή που θα μεταβεί στην Αθήνα μέσα στον Αύγουστο προτού τον καταρτισμό των ομίλων. Θα πρέπει να πάρει δεσμεύσεις από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες και από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας για το τι μέλλει γενέσθαι για τα χειμερινά δρομολόγια στις Κυκλάδες που αποτελεί το πρόβλημα που ταλανίζει τα νησιά μας τα τελευταία χρόνια. Αναφερόμαστε κυρίως στα νησιά των Δυτικών Κυκλάδων. Και τα υπόλοιπα νησιά αντιμετωπίζουν προβλήματα αλλά κάποια επικοινωνία υπάρχει. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η σύνδεση των δυτικών Κυκλάδων προς τα άλλα νησιά''.

Σε ερώτηση εάν έχει ληφθεί απόφαση για τον καταρτισμό των ομίλων, ο ίδιος τόνισε: “Όχι δεν έχουμε πάρει ακόμη απόφαση για τον καταρτισμό των ομίλων. Υπάρχει πρόταση να χωριστεί η κατηγορία σε δυο ομίλους όπου θα μοιραστούν από δέκα ομάδες, και με αυτό το τρόπο θα έχει τουλάχιστον 18 ματς. Μετά θα γίνουν 6 ματς στα Final Four με κάποιο μπόνους για τους πρώτους των ομίλων. Το ευχάριστο είναι οτι παντού υπάρχουν αθλητικές εγκαταστάσεις. Έχουμε οργασμό εργασιών σε όλα τα νησιά και αυτό είναι παρήγορο. Όταν έχεις 71 τμήματα υποδομών σε τρια χρονια και βλέπεις ότι γίνονται εργασίες και δημιουργούνται νέοι χώροι άθλησης αυτό είναι πολύ ευχάριστο''.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares