Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018 18:09

Μήλας: Υπάρχει σκέψη για τη δημιουργία γυναικείας ομάδας στον Ανδριακό

Μπορεί ο Ανδριακός δυο χρόνια να μην μπόρεσε να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων ωστόσο στις τάξεις του συλλόγου οι άνθρωποι δεν σταματούν να ονειρεύονται και να δημιουργούν.

Απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι υπάρχει η σκέψη ώστε να δημιουργηθεί ομάδα γυναικείου ποδοσφαίρου.

Αυτό αποτύπωσε στη δήλωση που παραχώρησε ο αντιπρόεδρος, Γιάννης Μήλας, ο οποίος τόνισε:

''Υπάρχουν αρκετά άτομα που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον ώστε να συμμετέχουν σε ένα πρωτάθλημα γυναικείο των Κυκλάδων. Μας έχουν προσεγγίσει σαν διοίκηση και θα προσπαθήσουμε να δούμε εάν μπορούμε να το υλοποιήσουμε αυτό τον στόχο. Θα μιλήσουμε και με τις άλλες ομάδες των Κυκλάδων για να δούμε πως μπορούμε να συμμετέχουμε σε έναν όμιλο όλοι μαζί''.

Ερωτηθείς πότε θα παρθεί οριστική απόφαση, ο παράγοντας της ομάδας πρόσθεσε:

"Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει. Μιλάμε βέβαια για ηλικίες 12,14 και 15 χρονών. Μας έχουν προσεγγίσει από πέρυσι και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το εγχείρημα''.

Στη συνέχεια παρέθεσε το δικό του σχόλιο για το ανδρικό τμήμα λέγοντας:

''Στην ανδρική ομάδα επίσης θα κάνουμε μια προσπάθεια ώστε να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα. Πρέπει να βρεθούν οικονομικοί πόροι. Τις προηγούμενες χρονιές γι αυτό δεν δηλώσαμε συμμετοχή. Ευελπιστούμε ότι φέτος θα κάνουμε καλύτερη προσπάθεια ώστε να κατέβει το ανδρικό τμήμα. Πιστεύω ότι τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει και το θέμα αυτό. Έχουμε συγκεντρώσει αριθμό παικτών και τις επόμενες 15 ημέρες θα έχουμε κατασταλάξει''.

Όσον αφορά τα σχέδια των ακαδημιών, ο κ. Μηλας είπε:

"Οι ακαδημίες πέρυσι κατέβηκαν στα πρωταθλήματα τις Κ14 και Κ18. Η Κ14 θα συνεχίσει και φέτος, και για την Κ18 θα το δούμε. Υπάρχει και η Κ12, έχουμε προσεγγίσει και την Κ12".

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares