Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018 12:55

Το "ευχαριστώ" του Αποστολίδη στη Θύελλα Καμαρίου

Ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε η Θύελλα Καμαρίου να κατακτήσει το νταμπλ στις Κυκλάδες την περασμένη αγωνιστική σεζόν και παράλληλα την άνοδο στην Γ' Εθνική.

Στην αρχή του καλοκαιριού είχε ανακοινωθει η επέκταση της συνεργασίας του με τους Καμαριανούς, τελικά ο Γαβρίλος Αποστολίδης δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα της Σαντορίνης λόγω προσωπικού προβλήματος.

Ο ίδιος, ωστόσο, μέσω του sportcyclades.gr θέλησε να ευχαριστήσει τα πρόσωπα που συνεργάστηκε και ιδιαίτερα τον γενικό αρχηγό, Κώστα Ρούσσο, για τον οποίο έδειξε ότι... στάζει μέλι.

Αναλυτικά, το σχόλιο του:

"Κατ' αρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου καθώς είχαμε μια τέλεια συνεργασία με όλους. Τους εύχομαι τα καλύτερα. Ευχαριστώ τον κόσμο της ομάδας, τη διοίκηση και προσωπικά τον γενικό αρχηγό της ομάδας, Κώστα Ρούσσο, που τρέχει για όλους και προσωπικά για εμένα που ήταν δίπλα μου σε ότι χρειαζόμουν. Σπανίζουν τέτοιοι άνθρωποι στο ποδόσφαιρο και εύχομαι ό,τι καλύτερο στη ζωή του''.

Ερωτηθείς, τι ήταν εκείνο που θα κρατήσει από το πέρασμα που είχε από τους νταμπλούχους Κυκλάδων, ο "Γκάμπι" δήλωσε: "Έχω μόνο θετικές στιγμές να θυμάμαι από τη Θύελλα Καμαρίου. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Από εκεί και πέρα, για κάποιους λόγους χώρισαν οι δρόμοι μας αλλά όλα καλά".

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares