Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018 12:48

Θύελλα Καμαρίου: Σας ευχαριστούμε όλους για την άμεση ανταπόκριση

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Θύελλα Καμαρίου θέλησε να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που έδειξε την ευαισθητοποίηση του αναφορικά με τα όσα συνέβησαν πριν από μερικές ημέρες στη χώρα μας με τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Αρκετός κόσμος ανταποκρίθηκε και συγκέντρωσε είδη πρώτης ανάγκης που αρκετοί συνάνθρωποι μας τα είχαν ανάγκη και τη Θύελλα να ευχαριστεί τον κ. Ελισάβετ και την κόρη της Άννα που βοήθησαν στο πακετάρισμα.

Αναλυτικά, το κείμενο

"Με ταχύτητα και πολύ αγάπη για τον συνάνθρωπο ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ομάδας μας πλήθος κόσμου ο οποίος προσέφερε τα απαραίτητα πράγματα για τους συνανθρώπους μας που πλήγηκαν από τις φονικές φωτιές της προηγούμενης εβδομάδας.

Η ανταπόκριση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και το Δ.Σ. της ομάδας μας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όσους μας εμπιστεύτηκαν!

Τα πράγματα μεταφ'ερθηκαν από τον κ.Μπάμπη Λιγνό (μέλος του Δ.Σ. Θύελλας Καμαρίου) στο Κέντρο Κοινότητας Θήρας για να αποσταλλούν με τα υπόλοιπα από το νησί μας. Ένα μεγάλο και ξεχωριστό ευχαριστώ θα θέλαμε να εκφράσουμε και στην κ. Ελισάβετ και την κόρη της Άννα που μας βοήθησαν στο πακετάρισμα.

Μετά τιμής, Το Δ.Σ. Θύελλας Καμαρίου"

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares