Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2018 01:18

Επιστροφή Ντεκίδη στον Πανθηραϊκό

Παίκτης του Πανθηραϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Άρης Ντεκίδης, ο οποίος επιστρέφει στον σύλλογο που ήταν ο λόγος να γίνει μόνιμος κάτοικος Σαντορίνης το 2015.

Ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής ήταν μέλος της ομάδας που κέρδισε την άνοδο στη Γ΄Εθνική, ενώ την επόμενη χρονιά μεταγράφηκε στη συμπολίτισσα Λάβα Εμπορείου.

Ένας σοβαρός τραυματισμός, του στέρησε σημαντικό κομμάτι της περσινής χρονιάς, όμως ο Άρης Ντεκίδης απέδειξε τη δύναμη του, ξεπερνώντας πλήρως το πρόβλημα στο γόνατο του.

Μάλιστα ο Ντεκίδης έδωσε σήμερα κανονικά το παρών στην πρώτη της ομάδας του και πλέον ο Ανδρέας Σκέντζος μπορεί να υπολογίζει σε ακόμα έναν αξιόλογο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει το χάρισμα να αγωνίζεται εξίσου καλά σε αρκετές θέσεις, ενώ είναι σχεδόν ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι.

Το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή είναι πολύ πλούσιο, καθώς έχει παραστάσεις από όλες τις κατηγορίες. Συγκεκριμένα, στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Δάφνη Π. Φαλήρου, Αγ. Δημήτριο, Αστ. Τρίπολης, Καλαμάτα, ΠΑΟ Ρουφ, Ηλυσιακό, Αιγάλεω, ΑΟ Γλυφάδας, Π. Φάληρο, Πανθηραϊκός, Λάβα Εμπορείου..

NTEKIDIS 1

XOVOLI 400X400 10e53

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2020 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares