Παρασκευή, 03 Αυγούστου 2018 00:19

Για να φοράς την φανέλα του ΑΟ Σύρου πρέπει να γουστάρεις και να την πονάς!

Ήταν Δεκέμβριος του 2014 όταν Παναγιώτης Ραμπαβίλας έβαλε για πρώτη φορά την υπογραφή του στο δελτίο του ΑΟ Σύρου και με το καλημέρα της παρουσίας του στους Συριανούς έδειξε τα στοιχεία εκείνα που τον ξεχώρισαν, όχι μόνο ως ποδοσφαιριστή, αλλά κάτι παραπάνω...

Σύντομα ο Ραμπαβίλας «δήλωσε παρών» παίρνοντας την ομάδα στις πλάτες του, πανηγυρίζοντας μαζί της όμορφες στιγμές, ενώ ήταν εκεί και στα δύσκολα.

Αποκορύφωμα των στιγμών; Αναμφισβήτητα η κατάκτηση του Νταμπλ τη σεζόν 2016-2017, του οποίου όμως η χαρά έμεινε μόνο ως ανάμνηση, καθώς το όνειρο της Γ΄Εθνικής έμεινε όνειρο απατηλό.

Τη στιγμή που ο ίδιος θεωρεί ότι κάποια λίγα τυπικά και διαδικαστικά τον χωρίζουν από την επιστροφή του στη Σύρο, ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργο Φώσκολο, ο οποίος μαζί με τον Πέτρο Ραουζαίο είναι η αιτία της επιστροφής, δηλώνει ότι η επιστροφή είναι τελειωμένη υπόθεση.

Εμείς, όπως στην περίπτωση του Παναγιώτη Ραμπαβίλα, έτσι και σε περιπτώσει άλλων ποδοσφαιριστών είχαμε γράψει εξαρχής πως θα κινηθεί ο ΑΟΣ από πλευρά ρόστερ και εκ των πραγμάτων για ακόμη μία φορά επιβεβαιωθήκαμε, πλήρως. Μάλιστα, ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας, πιστός στο ''συνεντευξιακό'' ραντεβού με το sportcyclades.gr σε κάθε μεγάλη περίσταση, δέχθηκε να μας μιλήσει για την επιστροφή του και για πολλά άλλα θέματα χωρίς φόβο και πάθος.


Γιατί είπε το ναι; | Τι λέει για την σχέση του με τον Μάκη Βαρθαλίτη; | Πως «καρφώνει» τον Κυριάκο Μανουδάκη; | Ποιος παράγοντας θα του λείψει; | Τι θα γίνει με τα λάθη του παρελθόντος; | Για την επιστροφή στο γήπεδο της Ερμούπολης; | Είχε δεχθεί πρόταση από άλλη ομάδα;

 


e54fa8243b2497151be42de67a088017_XL.jpg

- Τελικά ΑΟ Σύρου και Παναγιώτης Ραμπαβίλας πάνε μαζί; Και το ρωτάω αυτό για τον απλούστατο λόγο ότι στο άκουσμα της είδησης της επιστροφής του ΑΟ Σύρου λίγοι ήταν αυτοί που πίστευαν ότι δεν θα επιστρέψεις στη Σύρο.

«Δεν ξέρω αν ο ΑΟ Σύρου και εγώ πάμε μαζί… Ξέρω όμως ότι, όταν έφυγα είχα πει ότι ο κύκλος δεν έκλεισε. Βέβαια δεν έχω κλείσει ακόμα οριστικά. Είναι κάποια θέματα και όχι οικονομικής φύσεως που πρέπει να συζητήσω μαζί τους».

- Να υποθέσω ότι ο κύριος λόγος της επιστροφής σου ακούει στο όνομα Γιώργος Φώσκολος, ίσως και ο Πέτρος Ραουζαίος που γνωρίζω ότι σε ήθελε πάση θυσία στην ομάδα;

«Ο πρόεδρος παίζει μεγάλο ρόλο. Εξάλλου τα έχουμε πει πολλές φορές για τον κ. Φώσκολο. Και για τον κ. Ραουζαίο ισχύουν τα ίδια. Διάφορες συζητήσεις που κάναμε κατά την διάρκεια του καλοκαιριού μου έδειξαν ποσό θέλουν να έρθω στην ομάδα. Αν τελικά καταλήξω στην Σύρο ελπίζω να τους κάνω χαρούμενους και να νιώθουν δικαιωμένοι για την επιλογή τους. Από την πρώτη μέρα που ήρθα στην Σύρο περίμενα ποτέ θα σκοράρω εγώ η κάποιος συμπαίκτης μου, κυρίως στα ντέρμπι, για να τους δω να πανηγυρίζουν σαν μικρά παιδιά πάνω στα κάγκελα».

8ec1e888dfb3ec2a96fe7cc5ee3622f0_XL.jpg

- Τι σου είπε για να σε πείσει;

«Το τι μου είπε για να με δελεάσει και να με πείσει συγνώμη δεν μπορώ να σας το μεταφέρω. Διαβάζουν πολλοί το σάιτ σας, και είναι κρίμα να ξεκινήσει κόντρα με κάποιες ομάδες πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

- Πως κρίνεις το έμψυχο υλικό σε σχέση με την ομάδα του νταμπλ;

«Το ρόστερ είναι σαφώς υποδεέστερο. Αν και ο πρόεδρος πάντα κρατάει κάτι καλό για το τέλος. Και δεν αναφέρομαι σε μένα. Αλλά, Η ομάδα του Νταμπλ φτιάχτηκε εξαρχής για Νταμπλ. Φέτος είναι κάπως περίεργα τα πράγματα. Πιο συντηρητικά. Εγώ από την μεριά μου θέλω τον ΑΟ Σύρου να αρχίσει να πρωταγωνιστεί ξανά και για αυτόν τον λόγο μπήκα στις διαπραγματεύσεις. Το ταβάνι φέτος δεν ξέρω ποιο θα είναι αλλά θέλω να πιστεύω ότι δεν θα παλέψουμε και για την σωτηρία της ομάδας».

AO_SYROU_KYPELLO_SELFI.jpg

- Την χρονιά της κατάκτησης του νταμπλ είχες συνεργαστεί με την προπονητική δυάδα Ρούσσου – Βαρθαλίτη, τώρα η ομάδα θα πορευτεί με τον Μάκη Βαρθαλίτη στο τιμόνι της, θετικό ή αρνητικό κατά τη γνώμη σου;

«Μπορείς να μου κάνεις αυτήν την ερώτηση τον Απρίλιο. Η μπορεί αν σου δίνω συνέντευξη στο τελευταίο παιχνίδι να στην απαντήσω μόνος μου».

ROUSOS_RABAVILAS.jpg

- Φήμες ανέφεραν ότι οι σχέσεις σου με τον Μάκη Βαρθαλίτη είχαν δοκιμαστεί, ισχύει;

«Όχι απλά είχαν δοκιμαστεί. Είχαμε να μιλήσουμε ένα χρόνο. Αλλά για το καλό της ομάδας και μετά από την μεσολάβηση πολλών ατόμων. και κυρίως του κ Πέτρου Ραουζαίου ήρθαμε σε επικοινωνία και νομίζω πολλά ζητήματα αν όχι όλα λύθηκαν. Νομίζω ότι φέτος είναι ευκαιρία του κ. Βαρθαλίτη να δείξει τι είναι ικανός να πετύχει έχοντας στα χέρια του μια τόσο ιστορική ομάδα, χωρίς τον κ. Γιώργο Ρούσσο.  Όσο για τις σχέσεις μεταξύ μας, πιστεύω ότι είναι στο χέρι του προπονητή να παίρνει το 100% από έναν παίχτη».

AOS_KOUPA_KYPELLO.jpg

- Ισχύει ότι είχες προτάσεις από άλλες ομάδες των Κυκλάδων, μεταξύ ατών και ο ΑΟ Μυκόνου;

«Με τον ΑΟ Μυκόνου είχα έρθει τον Ιανουάριο σε πλήρη συμφωνία. Είχα ετοιμάσει και τα πράγματα μου για να μεταβώ στην Μύκονο. Αλλά το προηγούμενο βράδυ, πριν πάρω το δελτίο και το πλοίο, και ενώ είχαν όλα κανονιστεί μεταξύ των διοικήσεων, ο πρόεδρος της πρώην ομάδας μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι δεν μπορεί δυστυχώς να με αφήσει να φύγω εκείνη την χρονική στιγμή. Να πω με την ευκαιρία, και δημόσια ένα τεράστιο συγνώμη στον κ. Κουκά για την άτυχη κατάληξη της υποθέσεις, γιατί έδειξε τεράστια υπομονή εκείνο το διάστημα, και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα συνεργαστούμε».

123babc225f04f797bf02454be3fb70d_XL.jpg

- Ποιες ομάδες προβλέπεις ότι θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο;

«Νομίζω ότι Παναξιακός και Μύκονος είναι τα φαβορί για το πρωτάθλημα. Και πάντα ικανή για το καλύτερο η ομάδα της Άνω Μεράς».

- Πως φαντάζεσαι το τέλος αυτής της χρονιάς;

«Το τέλος της χρονιάς δεν μπορώ να το σκεφτώ ακόμα γιατί ακόμα δεν έχω κλείσει στην ομάδα. Αλλά όπως όλοι οι άνθρωποι έχουν επιθυμίες και όνειρα θα ήθελα και εγώ, να δω έναν δυνατό ΑΟΣ, με γερές βάσεις για τα επόμενα χρόνια. Εξάλλου νομίζω το στοίχημα τις διοίκησης αυτό είναι να φτιαχτεί μια ομάδα πρότυπο για το συριανό και γενικότερα για το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο».

- Θεωρείς ότι το πρωτάθλημα των Κυκλάδων έχει ανέβει τα τελευταία χρόνια από πλευράς ποιότητας;

«Νομίζω την φετινή χρόνια το επίπεδο έπεσε λίγο. Νομίζω όμως ότι την τριετία 15-17 ανέβηκε παρά πολύ. Ελπίζω φέτος να έχει πάλι ανοδική πορεία. Άποψη μου είναι ότι πρέπει να βρεθεί ένας καλύτερος τρόπος διεξαγωγής, με περισσότερα παιχνίδια και να μην κρίνεται ο πρωταθλητής από ένα παιχνίδι και μόνο 90 λεπτά».

RABAVILAS_ANTHOULA.jpg

- Το δέσιμο σου με τη Σύρο, μπορεί να σε κάνει ακόμα και μόνιμο κάτοικο της;

«Μπορεί ναι μπορεί όχι. Το μέλλον δεν μπορεί να το ξέρει κανείς. Είναι όμως ένα ωραίο μέρος που έχω πολύ δυνατές αναμνήσεις…».

- Κάποτε είχες μιλήσει για ανθρώπους που δεν έβαλαν πλάτη για να δηλώσει η ομάδα στη Γ΄ Εθνική, θεωρείς ότι η νέα διοίκηση θα βρει τους τρόπους να ξεπεραστεί αυτό αν έρθει και πάλι εκείνη η στιγμή;

«Αν με το καλό ανεβεί η ομάδα, είτε είμαι εγώ, είτε δεν είμαι, θεωρώ πως ο κ Φώσκολος έμαθε από τα λάθη του στο συγκεκριμένο θέμα και νομίζω ότι είναι ένα παρά πολύ καλό και δυνατό διοικητικό σχήμα που μπορεί με σωστό προγραμματισμό να τα καταφέρει στην μεγαλύτερη κατηγορία».

- Θα νιώσεις προδομένος αν δεν γίνει αυτό;

«Ήταν άσχημο συναίσθημα να πεταχτεί στα σκουπίδια μια τέτοια προσπάθεια. Ο χρόνος δεν γυρνάει πίσω όμως. νομίζω ο πρόεδρος φέτος θα στηριχθεί σε άτομα που εμπιστευτεί περισσότερο. Δεν νομίζω αν η ομάδα καταφέρει κάτι τόσο μεγάλο στον πρώτο της χρόνο μετά την επαναδραστηριοποίηση της να μην καταφέρει να συμμετάσχει στην Γ΄Εθνική».

- Κάποια άτομα δεν είναι πλέον στο διοικητικό σχήμα, θεωρείς ότι θα λείψουν;

«Σίγουρα θα λείψει από την ομάδα ο κ Μπαλτάς. Αλλά πιστεύω ότι θα βοηθήσει με τον τρόπο του. Και η κ Καρύγιαννη με την κ. Καρτάνου είναι μεγάλες απώλειες. Αλλά νομίζω ότι αντικαταστάθηκαν με εξίσου ικανά άτομα».

393f6c7d21104e935c78a44bb41fc60d_XL.jpg

- Ο Κυριάκος Μανουδάκης θα είναι απώλεια σε περίπτωση που τελικά δεν έρθει στην ομάδα;

« Σίγουρα θα είναι απώλεια. Αλλά θεωρώ στο ποδόσφαιρο ουδείς Αναντικατάστατος. ».

- Όπως όλα δείχνουν φέτος θα έχουμε την επιστροφή του ΑΟ Σύρου στη φυσική του έδρα, η οποία θα είναι πλήρως ανακαινισμένη. Πόσο σημαντικό είναι αυτό;

RABAVILAS_MANOU_FOSKOLOS.jpg

«Σίγουρα το να παίζεις σε ωραίο γήπεδο σου ανεβάζει την ψυχολογία. Ελπίζω να είναι έτοιμο όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να είναι γούρικο για τον ΑΟ Σύρου».

- Η δική σου επιστροφή στον ΑΟ Σύρου και η επιστροφή του Κωστόπουλου στον Πανναξιακό, δίνουν ποιότητα στο πρωτάθλημα. Επιθετικός εσύ, αμυντικός εκείνος… σε περίπτωση που συναντηθούν οι δύο ομάδες θα έχουμε μία ενδιαφέρουσα μονομαχία;

«Ελπίζω να γίνουν και άλλες τέτοιες κινήσεις από τις ομάδες. Όσο καλύτερους παίχτες έχεις να αντιμετωπίσεις τόσο πιο πολύ συγκεντρώνεται και ικανοποίησε αν τελικά καταφέρεις να κερδίσεις».

- Ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να στείλεις στους ΑΟΣίτες;

«Το μήνυμα θα ήθελα να το στείλω όταν οριστικοποιηθεί η συμφωνία».

AO_SYROU-PANIGIRISMOS.jpg

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares