Παρασκευή, 03 Αυγούστου 2018 14:55

Ζανελάρι: Γνωρίζω που έχω έρθει (vid)

Γνωρίζω πολύ καλά που έχω έρθει δήλωσε ο επιθετικός της Θύελλας Καμαρίου, Γιάννης Ζεναλάρι στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης.

Αναλυτικά, το σχόλιο του''Ήρθα σε μια ομάδα που έχει πάρει πολύ καλές συστάσεις. Γνωρίζω που έχω έρθει. Στόχοι της ομάδας είναι να έχουμε μια γρήγορη παραμονή, να παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο ώστε να έχουμε τον κόσμο κοντά μας. Εγώ από την πλευρά μου θα κάνω ότι μπορώ ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της''.

Ερωτηθείς, εάν πιστεύει ότι μπορει να φτάσει τα 31 τέρματα φέτος, κάτι που πέτυχε φέτος με τη φανέλα του Γιούχτα, ο Ζανελάρι είπε: ''Άλλα η Α1 ΕΠΣ Ηρακλείου και άλλη η Γ' Εθνική. Έχει μεγάλες διαφορές. Πέρυσι είχαμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και ένα πολύ καλό συμπαίκτη που μου έδωσε σχεδόν τα μισα γκολ. Είναι η προσπάθεια μου, είναι η βελτίωση μου. Δεν είναι εύκολο αλλά δεν είναι και δύσκολο. Όσον αφορά το στόχο, εντάξει είναι πάρα πολλά. Δεν μπορούν να μπουν τόσα γκολ. Εγω έχω βάλει ένα στόχο να πετύχω κάποια γκολ ώστε η ομάδα να φτάσει στην επίτευξη των στόχων της''.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares