Τετάρτη, 08 Αυγούστου 2018 14:10

Κρίτσας: Να πανηγυρίσει φέτος ο ΑΟ Μυκόνου την άνοδο

Ο Νίκος Κρίτσας την περσινή χρονιά ήρθε μεσούσης της περιόδου και βοήθησε σημαντικά τον ΑΟ Μυκόνου να φτάσει στην κατάκτηση της 1ης θέσης και να συμμετάσχει στον τελικό Κυκλάδων, όπου έχασε την άνοδο από τη Θύελλα Καμαρίου.

Ο Λαρισαίος άσος που κατόρθωσε να αποτελέσει εκ των κορυφαίων στην πορεία του συλλόγου ανανεώσε τη συνεργασία του με τους Μυκονιάτης και ο ίδιος μέσω του sportcyclades.gr ανέλυσε τους λόγους που πήρε την απόφαση αυτήν.

Ο ίδιος αρχικά τόνισε: Παρέμεινα στον ΑΟ Μυκόνου για είναι ένα σωματείο που αποπνέι υγεία και όλοι στην ομάδα είμαστε μια οικογένεια''.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους του ΑΟΜ λέγοντας: ''Ο Στόχος παραμένει ο ίδιος με τον περσινό. Εξάλλου όλοι θέλαμε πέρυσι την κατάκτηση του τίτλου, και παρότι δεν τον πετύχαμε το συγκεκριμένο στόχο, θα προσπαθήσουμε να φέρουμε φέτος εις πέρας την αποστολή μας. Παίκτες, διοίκηση, τεχνικό επιτελείο θα προσπαθήσουμε μέσω της δουλειάς για το στόχο. Ο πήχης είναι ψηλά στον ΑΟ Μυκόνου αφού θα πρέπει να πρωταγωνιστεί''.

Όσο για τις προσωπικές του φιλοδοξίες δήλωσε: ''Σκοπός αποτελεί να φτάσουμε ψηλά μαζί με την ομάδα γιατί μέσα από το σύνολο γίνομαι και εγώ καλύτερος''

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares