Τετάρτη, 08 Αυγούστου 2018 14:56

Γιώργος Περιάλης: Άψογος ο Πανθηραϊκός, η διαμονή είναι το πρόβλημα μου

Μεγαλύτερες διαστάσεις από όσο θα έπρεπε έχει λάβει το θέμα της ενδεχόμενης αποχώρησης του Γιώργου Περιάλη από τον Πανθηραϊκό, καθώς ο ίδιος ο παίκτης επικεντρώνει το πρόβλημα στο ζήτημα της διαμονής, τονίζοντας ότι κατά τα άλλα ο Πανθηραϊκός τον καλύπτει απόλυτα.

«Είναι η καλύτερη ομάδα που έχω παίξει σε όλους τους τομείς» τόνισε ο Γιώργος Περιάλης σε τηλεφωνική επαφή που είχαμε μαζί του, προκειμένου να κάνουμε ρεπορτάζ για το ζήτημα που έχει προκύψει.

«Δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα στο οικονομικό και το αγωνιστικό κομμάτι. Αυτή η ομάδα μόνο χαρές μου έχει χαρίσει, καθώς μαζί της έχω κερδίσει τα πάντα, μαζί και την πρώτη μου συμμετοχή στη Γ΄Εθνική», είπε ο Γιώργος Περιάλης, μιλώντας με θερμά λόγια για τον Πανθηραϊκό.

Αναφορικά με το πρόβλημα που έχει προκύψει, τελικά αυτό είναι περισσότερο απλό από ότι αρχικά είχε φανεί σύμφωνα με τα όσα μας είπε ο ποδοσφαριστής: «Νομίζω ότι έχει πάρει διαστάσει το θέμα και χωρίς λόγο. Ίσως το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζω στη Σαντορίνη είναι η διαμονή, αφού από τη φύση μου είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να ζω μόνο μου. Γνωρίζω ότι αυτή την εποχή είναι ακατόρθωτο να βρεθεί κάποιος χώρος που θα μπορέσω να μείνω μόνος, πράγμα που είχα ζητήσει εξ αρχής. Οι άνθρωποι προσπάθησαν όσο μπορούσαν να βρουν κάποιο κατάλυμα, αλλά αυτό όπως φαίνεται δεν κατέστη δυνατό, με αποτέλεσμα το πρόβλημα να μην λυθεί και εγώ να μην μπορέσω να ταξιδέψω στο νησί ».

Σε ερώτηση αν τελικά θα συμμετάσχει στην προετοιμασία του Πανθηραϊκού, ο Γιώργος Περιάλης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει: «Από τη στιγμή που δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους ανθρώπους του συλλόγου που με έχουν στηρίξει σε όλα, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Όπως είπα το θέμα μου είναι η διαμονή… Αν λυθεί αυτό, τότε μπορώ να μπω στην προετοιμασία».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares