Πέμπτη, 09 Αυγούστου 2018 19:08

Κονιδάρης: Καλύτερη η φετινή χρονιά για το ποδόσφαιρο της Κύθνου

Στις 20 Αυγούστου αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία της Κύθνου ενόψει της νέας σεζόν. Σκοπός του συλλόγου των δυτικών Κυκλάδων αποτελεί η συνέχιση της περσινής εξαιρετικής πορείας και να δοθεί βάση στις υποδομές.

Προπονητής, όπως αναμένονταν θα είναι ο Σταύρος Κονιδάρης, με τον ίδιο μέσω του sportcyclades.gr να στέλνει το δικό του μήνυμα ενόψει της νέας χρονιάς λέγοντας:

"Θα είναι μια δύσκολη χρονιά, διότι το γήπεδο μας δεν είναι έτοιμο. Τουλάχιστον για τον α' γύρο δεν θα έχουμε το γήπεδο στη διάθεση μας οπότε αναγκαστικά θα πηγαινερχόμαστε. Πιστεύουμε ότι η φετινή χρονιά θα είναι καλύτερη από την περσινή, αλλά θέλω να σταθώ στις ακαδημίες μας και στα παιδιά που μας προσέφεραν συγκινήσεις. Η γενιά αυτή των ποδοσφαιριστών θα μας δώσει πάρα πολλά στο άμεσο μέλλον. Είναι μια ποιοτική ομάδα με εξαίρετους χαρακτήρες. Πιστεύω ότι αυτά τα παιδιά με έχουν κάνει καλύτερο άνθρωπο. Το μέλλον τους ανήκει. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον δήμο που είναι κοντά μας και μας βοηθούν σε ό,τι χρειαστούμε. Επίσης ευχαριστώ τον κ. Γονίδη Αντώνη που για τη νέα χρονιά μας χορήγησε τις τσάντες και τις φόρμες της α' ομάδας. Ευχαριστω προσωπικά τον Σάκη Σάσσαλο για την πρωτοβουλία και τον κ. Κορακάκη για τις πρωτοβουλίες που πήραν ώστε να επισκεφθούμε τις εγκαταστάσεις του Ατρόμητου''.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares