Σάββατο, 11 Αυγούστου 2018 21:48

Γκούφας: Όνειρο μου να αγωνιστώ στη Super League

Εάν βάση των εμφανίσεων του θα καλούνταν κάποιος να του δώσει ένα προσωνύμιο εκείνο θα ήταν... ως ένας από τους καλύτερους πασαδόρους που αγωνίζονται στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα των Κυκλάδων.

Το μέλος του ΠΑΣ Νάξου, Κώστας Γκούφας, έχει κατορθώσει να αποτελεί έναν από τους καλύτερους τροφοδότες στο πρωτάθλημα νέων Κ16 τη σεζόν που πέρασε, ενώ, τον ίδιο ακριβώς ρόλο είχε και Μικτή χαρίζοντας αρκετές ασίστ.

Κρίσιμη πάσα στο Final Four της Κ18, ιδανική ασίστ στο Βασιλή Γρυλλάκη στο τελικό της Κ14 με τον ΑΟ Πάρου, εξαιρετικές πάσες στο Final Four των Μικτών ομάδων.

Ένας άριστος χειριστής της μπάλας με κύρια χαρακτηριστικά την καλή τεχνική κατάρτιση και την ταχύτητα, ο ακραίος επιθετικός του ΠΑΣ Νάξου φροντίζει κάθε χρόνο να βελτιώνεται και να εμφανίζει αρκετά καλό πρόσωπο.

33734913_1846477642322410_589121315164651520_o.jpg

 

Ο ίδιος μίλησε στο sportcyclades.gr για τη χρονιά που πέρασε, τον ΠΑΣ Νάξου, την ονειρεμένη πορεία της Μικτής και τα μελλοντικά του σχέδια.

Πως κρίνεις τη σεζόν για τον ΠΑΣ Νάξου;

Ήταν μια πολύ καλή και δυνατή σεζόν για τον ΠΑΣ Νάξου για όλες της ηλικίες και αυτό φαίνεται από την κατάκτηση τον 2 τίτλων. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτό γιατί ανταμείβεται η σωστή και σκληρή δουλειά που κάνουμε με τους προπονητές μας.

Ο Κώστας Γκούφας έχει μείνει ικανοποιημένος από τη δική του απόδοση;

Προσωπικά πιστεύω ότι πρόσφερα πράγματα φέτος στην ομάδα, αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος με τον εαυτό μου γιατί ξέρω ότι μπορώ να προσφέρω πολλά περισσότερα.

Που οφείλεται το γεγονός ότι η ομάδα του ΠΑΣ Νάξου έχει τόσο επιτυχημένη πορεία σε βάθος χρόνου;

Οφείλετε καθαρά στην πολύ σωστή και σκληρή δουλειά που κανουμε μαζι με τους προπονητές μας εδώ και χρόνια από της Ακαδημίας από μικρά παιδιά. Είμαι σίγουρος πως αυτή η επιτυχημένη πορεία θα συνεχιστεί για παρά πολλά χρόνια ακομα.

Στο ανδρικό τμήμα τι έφταιξε και δεν πήγατε καλά; Προτιμάς να μοιράζεις ασιστ ή να σκοράρεις;

Δεν πιστεύω πως έφταιξε κάτι συγκεκριμένο. Όλα τα παιδιά έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους. Μερικά παιχνίδια δεν μας ήρθαν όπως τα θελαμε,παλέψαμε το κάθε παιχνίδι όμως.

33802480_1846464005657107_5376958021303795712_o.jpg

Σε ποια θέση σου αρέσει να αγωνίζεσαι;

Μου αρέσει να αγωνίζομαι κυρίως στα άκρα σαν μπακ η χαφ. Έχω προσαρμοστεί σε αυτές της θέσεις και πιστεύω μου ταιριάζουν.

Προτιμάς να δίνεις ασίστ η να σκοράρεις;

Στην θέση που αγωνίζομαι η δουλεια μου είναι να βγάζω ασίστ. Από εκεί και πέρα, οταν σκοράρεις είναι ένα ξεχωριστό συναίσθημα. Νομίζω ο καθένας θα προτιμούσε το να σκοράρει.

Οι προσωπικές σου φιλοδοξίες;

Οι προσωπικές μου φιλοδοξίες είναι να κανω μια καλή και δυνατή σεζόν φέτος. Να πραγματοποιήσω το όνειρο μου να αγωνιστώ σε ομάδα της super league.

Τι σημαίνει για εσένα η παρουσία του Γιώργου Μοστράτου στην Μικτή ομάδα;

Αυτό που ζήσαμε φέτος με την ΕΠΣ Κυκλαδων ήταν κατι ξεχωριστό. Μια από της καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου. Τα συναισθήματα πολύ δυνατά και ξεχωριστά.Όσο για την πορεία μας και του προπονητή μας κ. Γιωργου Μοστρατου αναδείχθηκε η σκληρή δουλειά που κάνει. Ήταν δίπλα μας σαν πατέρας μας και πραγματικά χωρίς αυτόν και χωρίς της γνώσεις του δύσκολα θα φτάναμε εκει.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares