Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018 21:13

Μοστράτος: Στην προσπάθεια που θα κάνει ο Νηρέας δεν περισσεύει κανείς

Ο Νίκος Μοστράτος μετά από επτά χρόνια είπε το ''ναι'' προκειμένου να επιστρέψει στο Νηρέα Πάρου.

Ο άνθρωπος που είχε γράψει τη δική του ιστορία με τη συγκεκριμένη ομάδα έχοντας συμβάλλει τα μέγιστα στη μοναδική κατάκτηση του τίτλου, θα επιδιώξει να επαναφέρει το Νηρέα στο μονοπάτι των επιτυχιών και αυτό το επιβεβαίωσε ο ίδιος μέσω του sportcyclades.gr.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε:

-Πως αισθάνεστε που επιστρέφετε στην ομάδα του Νηρέα Πάρου;

Είναι συγκινητική στιγμή. Μετά από επτά χρόνια επιστρέφω στο σύλλογο. Αποφασίσαμε να συμβάλλουμε σε μια προσπάθεια καινούργια την ομάδα.

-Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας;

Στόχος αποτελούν να μπουν κάποιες βάσεις και να μπει μια νοοτροπία πιο οργανωμένη γιατί η ομάδα ήταν κάπως στάσιμη. Αλλά θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο. Πρέπει να γίνει πιο σοβαρή δουλειά από την αρχή. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια ανανέωση και ηλικιακά και σε πρόσωπα και μέσα από τη δουλειά που θα ξεκινήσει, να βάλουμε τις βάσεις για ένα πλάνο τριετίας. Το πρώτο πλάνο είναι να γίνει οικογενειακό το κλίμα, να γίνει οργανωμένη δουλειά και πιστεύω ότι εάν το παζλ δουλέψει σωστά και ενωθεί θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Πρέπει να επαναφέρουμε το Νηρέα εκεί που του αξίζει και το μέταλλο του να γίνει και πάλι δυνατό. 

-Πως βλέπετε το πρωτάθλημα

Περιμένουμε να δούμε τους ομίλους ώστε να έχουμε μια καλύτερη άποψη. Θα δούμε ποιες ομάδες θα κατέβουν και ποιες όχι και θα δούμε και την προκήρυξη. Βλέποντας και κάνοντας με λίγα λογια. 

-Τι μήνυμα έχετε να στείλετε στον κόσμο της ομάδας:

Ο κόσμος έχει αποστασιοποιηθεί από την ομάδα τα τελευταία χρόνια. Με τη δουλειά που θα κάνουμε πρέπει να τον επαναφέρουμε στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια των παιδιών. Θα πρέπει εντός και εκτός γηπέδου να υπάρχει στήριξη και ο παλμός του χωριού να έχει αντίκτυπο στην ομάδα. Σε αυτή την προσπάθεια τη καινούργια δεν περισσεύει κανείς. Πρέπει να βοηθήσουν όλοι. Από εκεί και πέρα, θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την απόφαση της να με επιλέξει και να αναλάβω τα ηνία του συλλόγου. 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares