Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018 10:14

Συγχαρητήρια σε Μπελιμπασάκη και Πανναξιακό από το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ

Στην πρώτη ουσιαστικά εμφάνισή της σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα όσον αφορά τα 400 μέτρα, απλά η Μαρία Μπελιμπασάκη άγγιξε το .. τέλειο.

Για πέντε μέτρα έχασε το χρυσό μετάλλιο, συνέτριψε το πανελλήνιο ρεκόρ της  Φανής Χαλκιά από το 2004 (είχε 50.45 έναντι 50.56) και έδειξε ότι το μέλλον της ανήκει… Μπορεί να μην είναι στην πρώτη .. νιότη αλλά η πρώτη της εμφάνιση στο πιο δύσκολο δρομικό αγώνισμα άφησε υποσχέσεις γα το μέλλον και δη τους Ολυμπιακούς του Τόκυο το 2020…

Από τη πρώτη στιγμή όλοι εξέφρασαν τα συγχαρητήρια τους.. Από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο που εξήρε την σημασία της ελληνικής ψυχής έως τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Twitter ανέφερε: «Η Μαρία Μπελιμπασάκη πρόσθεσε μία ακόμη διάκριση στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου αλλά και για το νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 400 μέτρα».

Αυτά στις 11 Αυγούστου όταν και έτρεξε η Μαρία… Χθες, Δευτέρα 20 Αυγούστου ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων διά του προέδρου του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Μιχάλη Μαρούλη έστειλε κι αυτός ευχαριστήρια ανακοίνωση.. Και αναφέρει «  Η Μαρία Μπελιμπασάκη πρόσθεσε μία ακόμη διάκριση στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου αλλά και για το νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 400 μέτρα. Συγχαρητήρια και στην ομάδα στίβου του Πανναξιακού που σε δύσκολες μέρες φέρνει μεγάλα ονόματα στο στίβο του νησιού μας. Μπράβο στη Μαρία, μπράβο στον Πανναξιακό».

Πηγή: naxospress.gr | Φωτογραφία: Eurokinissi / Reuters Michael Dalder 

maria-mpelimpasaki.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares