Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018 18:20

Λίμα: Θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε επίπεδο τον Πανναξιακό

Μετά από 14 χρόνια επιστρέφει στον Πανναξιακό προκειμένου να αφήσει το στίγμα του και να δημιουργήσει ένα σύνολο ανταγωνιστικό, που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο, όπως ακριβώς αρμόζει στην ιστορία του.

Ο λόγος για τον αντικαταστάτη του Γιώργου Προμπονά στον πάγκο της ομάδας, Νόνι Λίμα που βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες στο νησί για να πιάσει δουλειά και να αρχίσει σιγά-σιγά το... χτίσιμο για τη νέα χρονιά.

Το sportcyclades.gr επικοινώνησε με τον άλλοτε άσο του Πανιώνιου ο οποίος διατήρησε χαμηλούς τόνους δηλώνοντας ότι μέσω της δουλειάς που θα κάνει με τους παίκτες του, η ομάδα του θα επιδιώκει πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αρχικά αναφέρθηκε στην προσπάθεια που θα γινει φέτος λέγοντας:

''Ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια εδώ στον Πανναξιακό. Εγώ το βλέπω πολύ αισιόδοξα γιατί υπάρχει καλή σχέση με τους ανθρώπους που βρίσκονται στη διοίκηση. Πιστεύω ότι με την οργάνωση που θα υπάρξει, θα καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας''.

Ερωτηθείς εάν είναι άμεσος στόχος ο πρωταθλητισμός, ο Λίμα είπε:

''Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να ορίσουμε το στόχο. Αλλά όταν ξεκινάς κάτι καινούργιο στόχος πάντα αποτελεί να κοιτάζεις ψηλά. Ο Πανναξιακός έχει μάθει να πρωταγωνιστεί αλλά ο στόχος θα οριστεί μέσα από τη δουλειά που θα κάνουμε''.

Σε ερώτηση για τους λόγους που τον έκαναν να επιστρέψει, ο Λίμα δήλωσε:

''Θετικά απάντησα επειδή έχω φίλους. Έχω δεθεί με τους ανθρώπους εδώ και στη Νάξο είναι όλοι φίλοι μου''.

Για το ρόστερ, ο πρώην βοηθός προπονητής του Πανιώνιου υπογράμμισε:
''Δεν ξέρω το ρόστερ αρκετά. Σιγά-σιγά συγκεντρώνω πληροφορίες. Τρια τέσσερα παιδιά τα γνωρίζω. Με το που θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία θα μαθαίνω το ρόστερ καλύτερα για να μπορώ να σχηματίσω άποψη''.

Στον επίλογο του έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο λέγοντας:

''Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να δούμε τον Πανναξιακό να ανεβαίνει επίπεδο. Στόχος αποτελεί να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί''.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares