Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018 14:11

Χριστοδουλάκης: Υψηλά ο πήχης στην Άνω Μερά

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει την εμπειρία και θα στηρίξει πολλά η Άνω Μερά αναφορικά με τις ικανότητες του είναι ο Άρης Χριστοδουλάκης.

Ο ικανότατος τερματοφύλακας που για πρώτη φορά υπερασπίστηκε την εστία των Μυκονιατών τη σεζόν 2012-2013 στην Δ' Εθνική, επέστρεψε πέρυσι στο σύλλογο και βοήθησε σημαντικά ώστε η ομάδα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο πρώην άσος του ιστορικού Αθηναϊκού ήταν από τους πρώτους παίκτες που ανανέωσε τη συνεργασία του με την Άνω Μερά και το sportcyclades.gr επικοινώνησε μαζί του προκειμένου να μοιραστεί μαζί με τον κοινό τις σκέψεις του για τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

Ποιος ήταν ο λόγος που ανανέωσες τη συνεργασία σου με την Άνω Μερά;

Ανανέωσα με την Άνω Μερά διότι πιστεύω ότι γίνεται μια σημαντική προσπάθεια απ' όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με την ομάδα προκειμένου να καταφέρει να φτάσει πιο ψηλά και να προσθέτει συνεχώς επιτυχίες στην ιστορία της και θέλω να συμβάλλω και εγώ σε αυτό. 

Η διοίκηση θέτει στόχο τον πρωταθλητισμό. Τι στοιχεία πρέπει να έχετε για να φτάσετε στην κορυφή;

Ναι πιστεύω ότι η διοίκηση φέτος θέλει το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό για να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου να διατηρηθεί και να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο το καλό κλίμα που ήδη υπάρχει από την προηγούμενη χρονιά. Η ποιότητα υπάρχει ήδη και φαίνεται ότι θα αυξηθεί σημαντικά φέτος. Οπότε αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι να είμαστε όλοι ''δεμένοι'' έχοντας εναν κοινό στόχο. 

Θεωρείς ότι η περσινή σεζόν ήταν μια χρονιά που συλλέξατε εμπειρίες;

Σίγουρα σε κάθε σεζόν συλλέγεις εμπειρίες. Το θέμα είναι να μην ξεχνάς το τι εσύ προσωπικά έκανες λάθος για να μην το επαναλάβεις και τη νέα χρονιά. Δεν μιλάω για το αγωνιστικό κομμάτι μόνο αλλά περισσότερο για τα αποδυτήρια. Γι αυτό που κάνουμε πιστεύω ότι ο καθένας από εμάς πρέπει να προσπαθεί να διορθώνει συνεχώς τον εαυτό του και να είναι αφοσιωμένος. Μόνο έτσι μπορεί να υπάρχει ένα πολύ καλό σύνολο.

Πως κρίνεις το νέο πρωτάθλημα;

Δεν μπορώ να κρίνω το νέο πρωτάθλημα πριν αρχίσει αλλά στον ίδιο μαραθώνιο θα αγωνιστούμε όλοι. Όποιος προσαρμοστεί καλύτερα, αυτός είναι που θα πανηγυρίσει στο τέλος.

Ποια ήταν η καλύτερη σου χρονιά στην ομάδα;

Είχα ξανα αγωνιστεί στην Άνω Μερά την περίοδο που συμμετέχει στην Δ' Εθνική το 2012-2013 και επέστρεψε πάλι πέρυσι. Προφανώς καλύτερη χρονιά ήταν η περσινή γιατί στην Δ' Εθνική δεν είχαμε καταφέρει να παραμείνουμε στην κατηγορία. 

Ποιες είναι οι προσωπικές σου φιλοδοξίες;

Οι φιλοδοξίες μου είναι μεγάλες. Εχω πολύ ψηλά τον πήχη και συνεχώς τον πλησιάζω, τουλάχιστον σε αγωνιστικό επίπεδο. 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares