Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2018 17:28

Μαμάσης: Το βάρος στις ακαδημίες και τη νέα σεζόν στο Μαρπησσαϊκό

Αυτό που χαρακτηρίζει τον Μαρπησσαϊκό ως ομάδα τα τελευταία χρόνια σχετίζεται με το γεγονός ότι δίνεται ιδιαίτερη βάση στις αναπτυξιακές ηλικίες και στο πως θα αναδειχθούν ποδοσφαιριστές που θα επανδρώσουν την α' ομάδα, είτε θα κάνουν το παραπάνω βήμα.

Αυτό αποτυπώνεται από τη μίνι συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος της ομάδας, Πρόδρομος Μαμάσης ο οποίος ανέφερε το πλάνο του Μαρπησσαϊκού για τη νέα χρονιά, λέγοντας:

''Η πρόθεση μας να κατεβάσουμε Κ12 και Κ14, Κ16 και το ανδρικό μας τμήμα.

Τα άτομα που απαρτίζουν την ομάδα αγαπούν τον ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι ο στόχος του Μαρπησσαϊκού ο πρωταθλητισμός αλλά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και η αξιοπρεπέστατη εικόνα της ομάδας. Τα τελευταία τρια χρόνια με το ανδρικό τμήμα έχουμε δείξει ότι είμαστε σε αρκετά καλό επίπεδο. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα με μικρό μέσο όρο ηλικίας. Δεν είναι τυχαίο ότι την περσινή σεζόν οι νεαροί αθλητές πέτυχαν κρίσιμα γκολ και συνέβαλλαν στην επίτευξη των στόχων μας. Σκοπός μας αποτελεί οι νεαροί παίκτες να έχουν ενεργό και να προωθηθούν και άλλα παιδιά χωρίς να αλλοιώσουμε τη δυναμική της α' ομάδας. Γενικά η ακαδημία ευελπιστεί να τροφοδοτεί με παίκτες την α' ομάδα η οποία θα ενισχυθεί με παίκτες που ολοκληρώνουν τις σπουδές τους.

Από εκεί και πέρα στην τεχνική ηγεσία θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά ο κ. Γαβαλάς από τον οποίο είμαστε ικανοποιημένοι και θα συνεχίσουμε και τη νέα χρονιά. Όσον αφορά την νέα χρονιά θα ρίξουμε το βάρος στις ακαδημίες με στόχο να υπάρχει οργάνωση ακόμη καλύτερη''.

Όσον αφορά τις σκέψεις της ομάδας για τους ομίλους του νέου πρωταθλήματος, ο ίδιος τόνισε:

''Το ιδανικό σενάριο για εμάς είναι να δημιουργηθεί ένας όμιλος που θα συμπεριλαμβάνονται ομάδες της Πάρου, της Νάξου και της Ίου.

Από εκεί και πέρα, εαν ακτοπλοϊκά μπορέσει να στηριχτεί ένα πρωτάθλημα σε δυο ομίλους θα είναι το ιδανικό. Η συμμετοχή της ομάδας μου με συλλόγους των Δυτικών Κυκλάδων και της υπόλοιπης Πάρου θα είναι ότι χειρότερο και δηλώνω ότι θα αποσύρω τη ομάδα. Πέρυσι δεν ήταν και ότι καλύτερο για τους παίκτες μας όπως και των υπόλοιπων ομάδων να ταξιδεύουν ξημερώματα για να παίζουν ένα ποδοσφαιρικό αγώνα.

Πέρυσι δεν σεβάστηκαν τα παιδιά που ξυπνούσαν από τα ξημερώματα. Δεν ειναι πρωτάθλημα αυτο''.

Για το τμήμα Μπάσκετ ο κ. Μαμάσης σχολίασε:

''Και σε αυτό το άθλημα θα δοθεί βάρο στις ακαδημίες.

Θα κατεβάσουμε τμήμα Παμπαδίων, Κορασήδων και ακόμη ένα που δεν έχει αποφασιστεί. Δεν αλλάζει ο στόχος και σε αυτό το άθλημα''.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares