Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018 11:24

ΝΟ Σύρου: Ολοκληρώθηκε το 1ο εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκμάθησης καγιάκ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκμάθησης καγιάκ των αθλητών μας, το οποίο έλαβε χώρα από της 20-24/08/2018. Εκπαιδευτής ήταν ο Κος Βουγίδης Τάσος, Ταμίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κάνοε Καγιάκ και Έφορος του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. 

Κατά την παραμονή του στη Σύρο ενημερώθηκε και επισκέφτηκε περιοχές του νησιού μας, οι οποίες διαθέτουν θαλάσσιο στίβο – Ερμούπολη, Αζόλιμνο, Βάρη, Μέγα Γυαλό, Ποσειδωνία, Φοίνικα, Γαλησσά και Κίνι – για να προκρίνει η Ε.Ο.Κ-Κ. (μέχρι τέλος Οκτώβρη 2018) ποιες είναι οι πλέον κατάλληλες για μεγάλες διοργανώσεις όπως Κύπελλο Αιγαίου, Πανελλήνιο Κύπελλο,  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα,  και ποιες είναι κατάλληλες για Διεθνείς Διοργανώσεις.

Ο Κος Βουγίδης μας είπε ότι είναι αισιόδοξος για την ανάπτυξη του Ναυταθλητισμού στο καγιάκ και το sup στη Σύρο αφού βρήκε ικανοποιητικές τοποθεσίες οι οποίες έχουν τις προϋποθέσεις με μικρές παρεμβάσεις να αναλάβουν τέτοιους αγώνες .

Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για τις τεχνικές γνώσεις που μας μετέφερε και την στήριξη του προς το νησί μας σχετικά με την ανάληψη από τον Ν.Ο. Σύρου διοργάνωσης αγώνων Κάνοε Καγιάκ και SUP.

ΝΟ Σύρου 

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares