Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018 17:51

Το ευχαριστώ του ΑΜΣ Φιλωτίου για τις εκδηλώσεις του καλοκαιριού

Ακόμα ένα καλοκαίρι,  όπου ο ΑΜΣ Φιλωτίου ήταν πρωταγωνιστής στις διοργανώσεις πολιτισμού και αθλητισμού ήταν αυτό που πέρασε.

Παρά τα ''άσχημα'' συμβάντα που έφεραν πένθος στο ορεινό χωριό, ο ΑΜΣ Φιλωτίου φρόντισε να συνεχιστεί η παράδοση, αλλά και η πολυετής διοργάνωση των ''Μηλωσίων''.

Η σχετική ευχαριστήρια ανακοίνωση του ΑΜΣ Φιλωτίου:

Άλλο ένα καλοκαίρι λαμβάνει τέλος και μαζί με αυτό τα ΜΗΛΩΣΙΑ 2018. Ο πολυετής και γνωστός αυτός θεσμός αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, αφιερωμένων σε συγχωριανούς μας, που έφυγαν νωρίς, ολοκληρώθηκε επιτυχώς.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα του ΑΜΣ Φιλωτίου « Ο ΖΕΥΣ» θα ξεκινούσε πολιτιστικά στις 21/07, με τη μουσικοχορευτική παράσταση « ΜΕΣ’ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΑ ΝΗΣΙΑ» και τη συμμετοχή χορευτικών και μουσικών συγκροτημάτων από το Ρέθυμνο, τη Μύκονο, τη Σχοινούσα και τη Νάξο και αθλητικά στις 24/07, με το πρώτο αγώνισμα των ΜΗΛΩΣΙΩΝ , τον αγώνα στίβου.

Δυστυχώς όμως τα απρόσμενα θλιβερά γεγονότα που έπληξαν το χωριό μας, δε μας άφησαν περιθώρια και ακυρώσαμε τις προγραμματισμένες αυτές εκδηλώσεις.

Έτσι το πρόγραμμα των ΜΗΛΩΣΙΩΝ άρχισε ουσιαστικά με το Τουρνουά beach volley στις 04/08, στην παραλία της Μικρής Βίγλας, δίνοντας μια ευχάριστη νότα στις δύσκολες μέρες που πέρασαν και αφήνοντάς μας τις καλύτερες αναμνήσεις.

Ακολούθησαν οι αγώνες, ποδοσφαίρου, πετοσφαίρισης, τουρνουά καλαθοσφαίρισης, ο δρόμος υγείας, οι ποδηλατοδρομίες και η αυλαία έπεσε για μια ακόμη φορά, με το οδοιπορικό στο Ζα.

Η συμμετοχή του κόσμου και των αθλητών σε όλα τα δρώμενα ήταν πολύ μεγάλη, και αυτό όχι μόνο μας ευχαρίστησε αλλά μας έκανε να νιώσουμε πως ο συγκεκριμένος θεσμός δε θα σταματήσει ποτε!

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά όλους, όσοι βοήθησαν στην οργάνωση αυτών των ημερών, ξεκινώντας με την Περιφέρεια Ν.Α και το Ν.Ο.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α, που βρίσκονται πάντα στο πλευρό μας και μας στηρίζουν.

Επίσης, θα θέλαμε για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς των ΜΗΛΩΣΙΩΝ, και συγκεκριμένα την «SMK Group» του Μαρίνου Συριανού, το εμπόριο χρωμάτων του Εμμ. Προμπονά, την Cappuccinos cafe pub» του Ιωάννη.Β Ψαρρά, το εμπόριο ηλεκτρολογικού υλικού του Δημ. Β Ψαρρά (καπουτσίνου), το λογιστικό γραφείο της Ελένης Κρασσά, τους Μουστάκη Ιωάννη και Υιό « ΤΣΕΛΙΓΚΑΣ», το «ΚΕΛΑΡΙ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ» του Στεφάνου Ψαρρά, το PLATANOS-THE PURESSENCE CAFÉ του Γεωργίου Κατσάνη και του Soulatso Cafe των Αντώνη Βασαλάκη και Λεωνίδα Καλαβρού..

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές που αγαπούν το Σύλλογο και το χωριό μας και μας βοήθησαν με τον καλύτερο τρόπο, ανιδιοτελώς!

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares