Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018 17:40

Κολοκάθη: Γι' αυτό επέλεξα τον Περσέα Σύρου

Η Χριστίνα Κολοκάθη αποτελεί το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Περσέα Σύρου μετά την απόκτηση της Χριστιάννας Καπέλλα. 

Η πρώην παίκτρια της Ολυμπιάδας Υμηττού τα βρήκε σε όλα με την ομάδα της Σύρου και με αποκλειστική συνέντευξη στο sportcyclades.gr αναλύει τους λόγους που απάντησε θετικά στην πρόταση που δέχτηκε.

Αναλυτικά, το κείμενο 

-Πως αισθάνεστε που ανήκετε στην οικογένεια του Περσέα;

Η απόφαση μου να αλλάξω ποδοσφαιρικό σωματείο σχετίζεται ξεκάθαρα με τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που έχω, λόγω δουλειάς. Επομένως ο Περσεας για μένα αρχικά είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόκληση και πλέον αφού γνώρισα τους ανθρώπους της ομάδας, είμαι πεπεισμένη ότι πρόκειται 100% για μια σωστή επιλογή! Ελπίζω να έχω την ίδια άποψη και με το τέλος της σεζόν.

-Γιατί πήρατε την απόφαση να "πέσετε" κατηγορια;

Δε νιώθω ότι «πέφτω»κατηγορία. Νιώθω ότι βοηθάω στο να «ανεβεί» το αθλητικό επίπεδο.

-Πόσο δύσκολο για μια αθλήτρια να αγωνίζεται σε μια νησιώτικη ομάδα;

Δυστυχώς οι ελληνικές συνθήκες δε βοηθούν ιδιαίτερα την ανάπτυξη/εξέλιξη των νησιωτικών ομάδων, παρότι το ενδιαφέρον και η συμμετοχή είναι πολύ μεγάλη. Θεωρώ λοιπόν ότι είναι δύσκολο να είσαι ενεργός αθλητής σε μια νησιωτική ομάδα. Όμως ο επιμένων νικά, γι’αυτο και βλέπεις τέτοια σωματεία να κάνουν τη διαφορα!

 -Ποιοι ειναι οι στόχοι της ομαδας;

Οι στόχοι της ομάδας είναι μια αξιοπρεπής πορεία στο πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς. Ώστε όλες οι αθλήτριες να πάρουν εμπειρίες και εικόνες από ένα πραγματικό/επίσημο πρωτάθλημα.

-Προσωπικές φιλοδοξίες;

Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι μόνο η επαγγελματική μου ανέλιξη & μια ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία.

-Πως κρινεται το Project του Περσέα;

Το προτζεκ του Περσεα είναι πάνω από όλα πολύ προσγειωμένο και εντός των δυνατοτήτων τόσο των παραγόντων οσο και των αθλητριών. Πιστεύω πολύ στη δουλειά τους. Και όλα θα πάνε καλά.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares