Σάββατο, 01 Σεπτεμβρίου 2018 17:33

Ραουζαίος: Ένας από τους στόχους μας είναι και ο Αποστολίδης

Το ενδιαφέρον του ΑΟ Σύρου για τον Γαβρίλο Αποστολίδη που βρίσκεται ψηλά στη λίστα των επιλογών του Μάκη Βαρθαλίτη είναι δεδομένο σύμφωνα με τα όσα μας τόνισε ο Γενικός Γραμματέας της ομάδας Πέτρος Ραουζαίος.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΟ Σύρου κ. Πέτρο Ραουζαίο, μας επιβεβαίωσε ότι υπήρξε πρωτοβουλία από τον ίδιο, κατόπιν εντολής, για την εύρεση των στοιχείων επικοινωνίας με τον Γαβρίλο Αποστολίδη, μία υπόθεση, που όπως όλες θα χειριστεί ο πρόεδρος της ομάδας:

«Όντως, όπως σε όλες τις περιπτώσεις που αφορούν τις μεταγραφές της ομάδας , ως μέλος της διοίκησης λειτούργησα επικουρικά και κατόπιν εντολής του προέδρου, αναζήτησα τα στοιχεία επικοινωνίας με τον Γαβρίλο Αποστολίδη, ο οποίος όπως διάβασα από το sportcyclades.gr αποχώρησε από την Άνω Μερά.

Θέλω όμως να ξεκαθαρίσω ότι, δεν είμαι εγώ αυτός που χειρίζεται την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, καθώς αυτό είναι ένα θέμα που έγκειται στην αρμοδιότητα του ίδιου του προέδρου, ο οποίος ηγείται της επιτροπής μεταγραφών.

Ο Γαβρίλης Αποστολίδης, είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που εξετάζουμε, όπως βέβαια και αρκετοί άλλοι».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares