Σάββατο, 08 Σεπτεμβρίου 2018 15:16

Οι προπονητές του 6ου ομίλου και οι απόψεις τους στο... πιάτο σας

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες ομίλους στην Γ' Εθνική θα είναι ο 6ος.

Ιστορικές ομάδες με μεγάλη δυναμική και άλλες που βράζει... το αίμα τους θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, άλλες για την παραμονή και άλλες για την άνοδο.

Σίγουρα το ενδιαφέρον θα μείνει αμείωτο μέχρι τέλους και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κόσμος θα ευχαριστηθεί από θέαμα.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τους 12 προπονητές από τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο ερχόμενο πρωτάθλημα εκφράζοντας την τοποθέτηση τους για τον όμιλο

Αναλυτικά, τα όσα τόνισαν

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): ''Είναι ένας όμιλος πολύ δύσκολος με ιστορικές ομάδες από τη στιγμή που υποβιβάστηκε μετά από πολλά χρόνια στην κατηγορία μας η Καλλιθέα. Από εκεί και πέρα θα γίνει μεγάλη μάχη και για την άνοδο και για το ποιες ομάδες θα σωθούν. Σίγουρα είναι θετικό γιατί από πολλά χρόνια δεν θα έχουμε ταξίδια στην Κρήτη. Όσον αφορά για την άνοδο θεωρώ ότι φαβορί κρίνεται το Αιγάλεω, η Καλλιθέα και ο Αιολικός. Από την πλευρά μας δεν αλλάζει η φιλοσοφία μας. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή πορεία και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο έρθει είναι καλοδεχούμενο''.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Λευτέρης Βασιλειάδης): ''Είναι ανταγωνιστικές όλες οι ομάδες. Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα αφού από την 1η αγωνιστική η αγωνία θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα. Εμείς μέσα από τη δουλειά μας θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το στόχο μας έχοντας τη στήριξη του κόσμου μας''

Ερωτηθείς εάν υπάρχει άγχος από την ομάδα του με δεδομένο ότι χαρακτηρίζεται ως φαβορί, ο Βασιλειάδης είπε:

''Όχι είναι δημιουργικό το άγχος που έχουμε''.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: (Ισίδωρος Σταυριανός)''Είναι λίγες οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα αυτό με αποτέλεσμα τα ματς να είναι λίγα. Οπότε το κάθε παιχνίδι θα πρέπει να το κοιτάμε ξεχωριστά αφού όλα τα ματς θα έχουν ενδιαφέρον. Γενικά θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα γιατί όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και εμείς από την πλευρά μας θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατο''.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Λουκάς Ρόππας): ''Από θέμα ταξιδιών θεωρείται καλή η κλήρωση όμως από θέμα δυναμικότητας δεν μπορώ να ξέρω γιατί μας είναι άγνωστη η επαρχία. Εάν είμαστε ανταγωνιστική σαν ομάδα και προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα''.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Γιώργος Αρχοντάκης): ''Ο όμιλος περιλαμβάνει ένα ξεκάθαρο φαβορί, δηλαδή το Αιγάλεω. Έχει τρεις ομάδες οι οποίες έχουν κάνει προγραμματισμό για να κάνουν πρωταθλητισμό και αναφέρομαι στον Πανθηραϊκό, Αιολικό και τον Ηλυσιακό και όλοι οι υπόλοιποι έχουμε τον ίδιο στόχο, που αποτελεί μια γρήγορα σωτηρία και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο''.

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσει τον Πανθηραϊκό που είχε εργαστεί δυο φορές στο παρελθόν ο Αρχοντάκης είπε:

''Με τον Πανθηραϊκό έχουμε ξαναπαίξει αντίπαλοι. Εχω δουλέψει δυο φορές όμως δεν αλλάζει. Θα είναι δυο ματς όπως όλα τα άλλα''

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σωτηρης Τζουμερκιώτης) : Η Καλλιθέα είναι μια ιστορική ομάδα και οφείλουμε να δίνουμε σε κάθε ματς τον καλύτερο μας εαυτό. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους. Πρωταρχικός στόχος τη δεδομένη στιγμή είναι να προετοιμαζόμαστε καθημερινά και παράλληλα με την έλευση 4-5 παικτών να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Δημήτρης Βαλκάνος): ''Τώρα για εμάς είναι πρωτόγνωρη εμπειρία σε όποιον όμιλο και εάν συμμετείχαμε. Δεν είχαμε προτίμηση ιδιαίτερη. Άλλωστε είναι δύσκολη η κατηγορία γενικά. Το επίπεδο είναι υψηλό αφού υπάρχουν ιστορικές ομάδες στον όμιλο αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι καθώς θα αποκτήσουμε εμπειρίες. Δεν φοβόμαστε κάτι, έχουμε εμπιστοσύνη στη δουλειά που κάνουμε και στο ρόστερ. Στόχος αποτελεί η παραμονή αλλά κοιτάμε να το ευχαριστηθούμε''. 

ΧΑΛΚΙΔΑ (Τιμόθεος Καβακάς): ''Δύσκολος όμιλος θα είναι αφού θα αντιμετωπίσουμε ομάδες από την Αθήνα. Έχουμε λίγα ταξίδια και αυτό είναι θετικό για εμάς. Κατά τα άλλα όλες οι ομάδες, εάν εξαιρέσεις το Αιγάλεω που θεωρώ ότι θα είναι από τα φαβορί, θεωρώ ότι οι υπόλοιποι θα είμαστε ανταγωνιστικοί''.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Κώστας Ψυρόπουλος) ''Είναι ένας κατ' εξοχήν όμιλος Αθήνας που παραμένει ισχυρός. Υπάρχουν ιστορικά σωματεία και αρκετή ποιότητα σε όλες τις ομάδες και γι αυτό γίνεται η αποστολή δύσκολη για όλους. Θεωρώ ότι κάθε Κυριακή τα παιχνίδια θα γίνονται ντέρμπι και όλες οι ομάδες θα μπορούν να χάσουν και να κερδίσουν παντού ανεξάρτητα από την έδρα''

Ερωτηθείς εάν παραμένει στόχος το πρωτάθλημα, ο Ψυρόπουλος έιπε

Κοιτάζοντας το πρόγραμμα και παιχνίδι με παιχνίδι θα κοιτάξουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και από εκεί και πέρα θα δούμε ειδικά τι μπορούμε να πετύχουμε σαν σύνολο''. 

ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Γιάννης Βασιλόπουλος) Υπάρχει αναστάτωση και τη Δευτέρα θα γίνει διοικητικό συμβούλιο για τον καταρτισμό των ομίλων. Γιατί ενώ η προκήρυξη έκανε αναφορά για γεωγραφικά κριτήρια κάτι τέτοιο για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν δεν συνέβη. Η ΕΠΣ Κορινθίας έκανε το καθήκον της όμως δεν εισακούσθησαν οι επιθυμίες μας. Είμαστε υπέρ των Ενώσεων της ΕΠΣ Μεσσηνίας και ΕΠΣ Ηλείας. Η Κορινθία χρησιμοποιείται με λίγα λόγια στα σχέδια κάποιων'

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares