Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 12:16

Κληρώνει αύριο για Πανθηραϊκό και Θύελλα Καμαρίου

Αύριο Τετάρτη στις 15:00 στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδί θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της Γ΄Εθνικής, όπου οι Κυκλαδίτικες ομάδες, Θύελλα Καμαρίου και Πανθηραϊκός θα μάθουν την σειρά των αγώνων του 6ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Κλειδάριθμος για τις Κυκλαδίτικες ομάδες

Μετά και από αίτημα που κατέθεσε η ΕΠΣ Κυκλάδων, οι δύο Κυκλαδίτικες ομάδες αναμένεται να λάβουν κλειδάριθμο προκειμένου να μην αγωνίζονται την ίδια εβδομάδα εντός έδρας.

Το αίτημα της ΕΠΣΚ, έχει ως εξής: «Ενόψει της κλήρωσης της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, την Τετάρτη 12-09-2018 και ώρα 15:00, παρακαλούμε όπως κάνετε χρήση κλειδάριθμου για τους εντός έδρας αγώνες των ομάδων μας ΑΣ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ & ΑΟ ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΥ, ώστε να μην ορίζονται αγώνες ταυτόχρονα και των δύο σωματείων την ίδια αγωνιστική, στο νησί της Σαντορίνης. Έτσι θα υπάρχει η δυνατότητα για ευκολότερη εύρεση αεροπορικών εισιτηρίων και ξενοδοχείων διαιτητών και παρατηρητή διαιτησίας, αλλά θα μπορεί και ο φίλαθλος κόσμος του νησιού να παρακολουθεί και τις δύο ομάδες να αγωνίζονται».

Live η κλήρωση

Όπως σε κάθε μεγάλο αθλητικό γεγονός που αφορά τις Κυκλάδες, έτσι και αύριο το sportcyclades.gr θα είναι βρεθεί στα γραφεία της ΕΠΟ, από όπου θα σας ενημερώσει live για την κλήρωση της Γ΄Εθνικής.

Παράλληλα όπως έγινε γνωστό από την διοργανώτρια, η 1η αγωνιστική μετατέθηκε για τις 30 Σεπτεμβρίου:

«Την Τετάρτη 12.09.2018 στις 15:00 στις εγκαταστάσεις της Ε.Π.Ο. στο Πάρκο Γουδή θα διεξαχθεί η κλήρωση για το πρόγραμμα αγώνων του Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Επίσης, η ημερομηνία έναρξης του εν λόγω πρωταθλήματος μετατίθεται από τις 23 στις 30 Σεπτεμβρίου 2018».

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares