Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 17:36

Δυσαρέσκεια Φουστέρη για τον ορισμό του αγώνα με την ΑΕ Σπάρτης

Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί τις τάξεις της Θύελλας Καμαρίου, μετά τον ορισμό από την ΕΠΟ, το ματς Κυπέλλου με την Α.Ε. Σπάρτης να λάβει χώρα στη Νάξο αντί της Σαντορίνης.


Αυτό αποτυπώνεται από την τοποθέτηση του Γενικού Γραμματέα του συλλόγου, Βαγγέλη Φουστέρη, ο οποίος τόνισε
''Η όλη διαδικασία του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδας είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς στη Θύελλα Καμαρίου και παράλληλα δημιούργησε προσδοκίες και στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στη διοίκηση καθώς και σε ολόκληρο το νησί της Σαντορίνης. Γνωρίζαμε ότι θα αντιμετωπίζαμε ομάδα Football League και πιστεύαμε ότι ένα τόσο σπουδαίο ματς θα γίνονταν για πρώτη φορά μπροστά στους Σαντορινιούς φιλάθλους.

Βρεθήκαμε στη δυσάρεστη θέση να πάμε στη Νάξο και να δώσουμε έναν αγώνα όπου υποθετικά θα είμαστε γηπεδούχοι. Η προκήρυξη δίνει το πλεονέκτημα στον θεωρητικά αδύναμο να παίξει στην έδρα του και γι εμάς αυτό το πλεονέκτημα γίνεται μειονέκτημα. Θα έπρεπε να έχει φροντίσει η διοργανώτρια αρχή μέχρι σε αυτή τη φάση τουλάχιστον οι Κυπελλούχοι των Ενώσεων να έχουν τη δυνατότητα να παίζουν στην τυπική τους έδρα.

Γνωρίζω ότι προστατεύουν τα σωματεία της Football League Με δεδομένο ότι δεν έχουν αγωνιστεί σε γήπεδα με πλαστικούς χλοοτάπητες, αλλά, άλλο το ίδιο τα ερασιτεχνικά σωματεία δεν έχουν αγωνιστεί σε γήπεδα με φυσικούς χλοοτάπητες. Εμείς θα διεκδικήσουμε ό,τι πιθανότητες έχουμε για αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι. Είναι μια ιστορική στιγμή για την ομάδα και το νησί και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι η πρόκριση''

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares