Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 20:17

Το ευχαριστώ του Ψυρόπουλου στον Αιολικό

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Αιολικό έκανε στο «SL» ο πρώην πλέον προπονητής των Μυτιληνιών, Κώστας Ψυρόπουλος.

Ο έμπειρος τεχνικός, με τον οποίον στον πάγκο του ο Αιολικός είχε 10 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες σε Γ' Εθνική, Κύπελλο Ελλάδας και Κύπελλο Λέσβου, κράτησε μόνο θετικές αναμνήσεις από τη Μυτιλήνη και είχε από έναν καλό λόγο για όσους συνεργάστηκε κατά τη θητεία του στον ιστορικό σύλλογο του νησιού.

«Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον πρόεδρο Σταύρο Γριπιώτη, για την επιλογή του πέρυσι και για όλη τη συνεργασία που είχαμε αυτό το διάστημα, κάτω από δύσκολες συνθήκες. Οι μεταξύ μας σχέσεις ήταν από την πρώτη στιγμή σε εξαιρετικό επίπεδο, όπως και με το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλίο, καταφέρνοντας να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία είχε βρεθεί στη διάρκεια της περσινής χρονιάς», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Ψυρόπουλος. «Ευχαριστίες θα ήθελα να απευθύνω και στον Βασίλη Σταυρινό, που ήταν ο άμεσος συνεργάτης μου από πέρυσι, καθώς και σε όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους δουλέψαμε αυτούς τους μήνες. Τους εύχομαι να έχουν υγεία και να κατακτήσουν το στόχο που έχει θέσει η ομάδα. Κάτι που πιστεύω ότι μπορεί να συμβεί, εφόσον η διοίκηση προβεί στις απαραίτητες κινήσεις που χρειάζονται»,

συμπλήρωσε ο έμπειρος τεχνικός, που εκφράστηκε θερμά και για το φίλαθλο κόσμο της ομάδας. «Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθώ στους φιλάθλους του Αιολικού, σε Μυτιλήνη και Αθήνα, οι οποίοι ήταν δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι εντός και εκτός έδρας, δίνοντας κίνητρο σε όλη την ομάδα με την παρουσία και τη φωνή τους. Ξέρω καλά, ότι θα παραμείνουν στο πλευρό του Αιολικού και έτσι πρέπει να συμβαίνει, στα εύκολα και στα δύσκολα. Ο κόσμος είναι η δύναμη κάθε ομάδας και τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, αλλά και για τα καλά τους λόγια γύρω από τη δουλειά που έγινε κυρίως πέρυσι, όταν ο Αιολικός βρέθηκε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας».

Τέλος, αναφερόμενος σε όσα έζησε στη Μυτιλήνη, ο Κώστας Ψυρόπουλος επεσήμανε πως κρατάει μόνο τα θετικά: «Έχω μόνο καλές αναμνήσεις, φεύγοντας από τη Μυτιλήνη. Δεν κρατάω τίποτα αρνητικό. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, υπάρχουν εύκολες και δύσκολες στιγμές. Εμείς αποδείξαμε στα δύσκολα ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ωστόσο, πάντα θα υπάρχουν και αρνητικά αποτελέσματα ή καταστάσεις που είναι πάνω από τις δυνάμεις μας να αντιμετωπίσουμε. Η απόφασή μου να παραιτηθώ ήταν απολύτως συνειδητή. Δεν ένιωθα καλά, και λόγω της οικογένειας που βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά κυρίως γιατί δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε τελικά, στον απόλυτο βαθμό, αυτό που είχαμε σχεδιάσει το καλοκαίρι μαζί με τη διοίκηση. Συμβαίνουν αυτά, εύχομαι στον Αιολικό καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία.»

Πηγη: www.sportlesvos.gr

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares