Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018 15:49

Τα συγχαρητήρια στην Θύελλα Καμαρίου

Αρκετός κόσμος, κυρίως από τον αθλητισμό και όχι μόνο, εξέφρασε τα συγχαρητήρια του στην Θύελλα Καμαρίου για την ιστορική πρόκριση στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παρακάτω ακολουθούν όσοι εξέδωσαν συγχαρητήριες ανακοινώσεις:

ΑΟ Πάγου

Θερμά Συγχαρητήρια στην ομάδα της Θύελλας Καμαρίου για την μεγάλη πρόκριση στους 32 του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα σε ομάδες της Superleague.
Κάνατε υπερήφανο όλο τον ποδοσφαιρικό και αθλητικό κόσμο των Κυκλάδων.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους ομίλους.

ΑΣ Άνω Μεράς

Ο Πρόεδρος και του διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ Άνω Μεράς εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην Κυκλαδίτικη ομάδα της Θύελλας Καμαρίου για την πρόκρισή της στην φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος και της εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια του θεσμού.

ΑΟ Πύργου

Συγχαρητήρια στην Θύελλα Καμαριού για την σημερινή νίκη στο Κύπελλο Ελλάδας!!!

ΑΟ Θήρας

Η διοίκηση του αθλητικού ομίλου Θήρας συγχαίρει την ομάδα της θύελλας Καμαριού για την τεράστια νίκη και την πρόκριση της στην επόμενη επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας.
Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες!!!

ΔΑΠΠΟΣ

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης συγχαίρουν θερμά τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και τους συντελεστές της ποδοσφαιρικής ομάδας της Θύελλας Καμαρίου για την πρόκριση στους ομίλους του κυπέλλου Ελλάδας.

Η αθλητική «άνοιξη» που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια στο νησί μας συνεχίστηκε με την ιστορική πρόκριση της Θύελλας Καμαρίου, η οποία έγινε μάλιστα η πρώτη ομάδα που συμμετέχει σε αυτή τη φάση του θεσμού και προέρχεται από τα πρωταθλήματα ΕΠΣ, κάνοντας περήφανο κάθε Κυκλαδίτη φίλαθλο.

Βέβαια, το γεγονός πως η Θύελλα Καμαρίου υποχρεώθηκε να αντιμετωπίσει ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας στο ΔΑΚ Νάξου, καθώς ο αγώνας βάσει προκήρυξης έπρεπε να διεξαχθεί σε γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα, κάνει πλέον επιτακτική την κατασκευή σταδίου στο Δημοτικό Γήπεδο Καρτεράδου, το οποίο θα περιλαμβάνει χώρο στίβου και φυσικά γήπεδο με φυσικό χορτάρι.

Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους καλή επιτυχία και να φτάσετε όσο πιο μακριά μπορείτε στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Με τιμή,

Ο Πρόεδρος

Τζούρος Ελευθέριος

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ

Ο Πανθηραϊκός Α.Ο εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην ομάδα της Θύελλας Καμαρίου για την πρόκρισή της στην φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος και της εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια του θεσμού.

ΠΑΝΣΙΦΝΑΪΚΟΣ

Ο Πανσιφναικος Α.Σ συγχαίρει την Θυελλα Καμαριου για την ιστορικη της προκριση στο Κυπελλο Ελλαδος και της ευχεται καλη επιτυχια στον θεσμο!!

ΑΟ ΠΑΡΟΥ

Το ΔΣ, οι Ποδοσφαιριστές και οι Προπονητές του ΑΟ ΠΑΡΟΥ συγχαίρουν την Θύελλα Καμαρίου για την σπουδαία νίκη της. Άξια εκπρόσωπος των Κυκλάδων η Θύελλα γράφει Ιστορία και αναδεικνύει το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.Η Πρόκριση στην επόμενη φάση είναι γεγονός. Ευχόμαστε καλή συνέχεια προς το όνειρο!!!!

Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος

Μαρία Κουτσονικολή

Ο Γεν. Γραμματέας

Θεόδωρος Μπιζάς

ΑΓΙΑΞ ΣΥΡΟΥ

Συγχαρητήρια στην Θυελλα Καμαρίου για την πρόκριση της στα τελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

ΛΑΒΑ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ

Το ΔΣ της ομάδας μας συγχαίρει την συντοπίτισσα Θύελλα Καμαριου για την πρόκριση στους ομίλους κυπέλλου Ελλαδος.
Ευχόμαστε καλη συνέχεια και ακομη μεγαλύτερες διακρίσεις .

A.O. MYKONOY

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο, ο προπονητής, το τεχνικό επιτελείο και όλοι οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Μυκόνου, συγχαίρουμε την Θύελλα Καμαρίου για την ιστορική πρόκριση στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

ΘΥΕΛΛΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΝΩΝΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ

                                                                             Με Τιμή

                                                      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                                    Ειρηναίος Φρέρης             Γεώργιος Παρούσης

ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ

Το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας μας αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί την Θύελλα Καμαρίου που έγραψε ακόμη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου με την πρόκριση της στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ

Ο Αστέρας Μαρμάρων εκφράζει τα συγχαρητήρια του στην Θύελλα Καμαρίου για την ιστορική πρόκριση στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ

Ο Παμμηλιακός συγχαίρει την Θύελλα Καμαρίου για την ιστορική πρόκριση στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Ευχόμαστε στο άμεσο μέλλον και άλλες ομάδες να ακολουθήσουν κοινή πορεία ώστε ο αθλητισμός μας να κάνει βήματα προόδου.

ΑΟ ΣΥΡΟΥ

Σύσσωμος ο Α.Ο.ΣΥΡΟΥ , εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην νταμπλούχο ομάδα των Κυκλάδων “ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ”, για την ιστορική της νίκη - πρόκριση, επί της ομάδας της Β΄ Εθνικής “Π.Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗΣ” στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος 2018-2019.

Η συγκεκριμένη ιστορική νίκη (πρώτη νίκη ομάδας των Κυκλάδων επί επαγγελματικής ομάδας) , κάνει υπερήφανους όχι μόνο τον κόσμο της “ΘΥΕΛΛΑΣ ΚΑΜΑΡΙΟΥ” αλλά όλο τον νομό των Κυκλάδων και αποδεικνύει περίτρανα ότι το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο τα τελευταία ειδικά 4 χρόνια , έχει κάνει άλματα προόδου.

Όταν αγωνίζεσαι με ψυχή και καρδιά μπορείς να νικήσεις , όποιον αντίπαλο βρεθεί μπροστά σου και η “ ΘΥΕΛΛΑ” το αποδεικνύει αυτό περίτρανα!

Ελπίζουμε και ευχόμαστε αυτό το “ταξίδι στο όνειρο ” για την ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ , να μην τελειώσει ποτέ!!!

Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία , για την επόμενη φάση!

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΥΡΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΡΑΟΥΖΑΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

                                                   

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares