Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018 14:20

Τέλος ο Καβακάς από τον ΑΟ Χαλκίδας

Η ήττα στο Super Cup από τον Απόλλωνα Ερέτριας προκάλεσε τριγμούς στις τάξεις του ΑΟ Χαλκίδας αφού ο σύλλογος της Εύβοιας πριν λίγη ώρα γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας με τον Τιμόθεο Καβακά.

 

Ο έμπειρος κόουτς που είχε αναλάβει στις 3/7 τα ηνία της ιστορικής ομάδας, ενώ αποτελεί τον δεύτερο προπονητή από τον 7ο όμιλο που μετά την φυγή του Κώστα Ψυρόπουλου από τον Αιολικό, αποχωρεί από πάγκο σωματείου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

"Το Δ.Σ. του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας κοινή συναινέση με τον προπονητή Τιμόθεο Καβακά. Τον ευχαριστούμε για μέχρι τώρα προσφορά του στον σύλλογο και του ευχόμαστε ότι καλύτερο στην συνέχεια της προπονητικής του καριέρας.
Μετά το χθεσινό ατυχές αποτέλεσμα και κακό παιχνίδι στον αγώνα για το SUPER CUP το Δ.Σ. του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ενημερώνει άπαντες πως κοιτάζει το καλύτερο δυνατό για τον σύλλογο εμπιστεύεται τους ποδοσφαιριστές και πιστεύει στην ομάδα.
Το ποδοσφαιρικό τμήμα ζητάει την στήριξη του φίλαθλου κόσμου σε αυτήν την δύσκολη στιγμή για την ομάδα ενώ το Δ.Σ. ζηταει την στήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Περιφερειακής Ενότητα Εύβοιας εμπράκτως και όχι με λόγια ώστε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να προχωρήσει ένα επίπεδο παραπάνω για μια καινούργια αρχή.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ".

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares