Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018 13:16

Τσαϊλάκης: Στο μυαλό μας βρίσκεται μόνο η λέξη άνοδος

Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν θα υπερασπίζεται την εστία του Πανναξιακού, έχοντας ως στόχο να διαφυλάξει με τον καλύτερο τρόπο.

Ο λόγος για τον πορτιέρο, Γιώργο Τσαϊλάκη, που πριν από μερικές ημέρες συμφώνησε με το σύλλογο της Νάξου, με τον ίδιο να έχει ενσωματωθεί στις προπονήσεις.

Ο πρώην τερματοφύλακας των Άγιαξ Ταύρου και Αιγάλεω, μίλησε στο sportcyclades.gr για τη νέα σεζόν και το νέο πρωτάθλημα, δείχνοντας ότι η ομάδα του θα πετύχει το στόχο της ανόδου. 

-Πως αισθάνεσαι που για ακόμη μια φορά θα παίξεις στον Πανναξιακο;

Είμαι χαρούμενος που για ακόμη μια χρονιά θα αγωνιστώ στην ομάδα του Πανναξιακού η οποία αποτελεί την καλύτερη των Κυκλάδων. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί μέσω της δουλειάς που θα γίνει στην προετοιμασία και όλη την περίοδο να πετύχουμε τους στόχους μας.

-Ποιος ήταν ο λόγος που ανανέωσες;

Οι λόγοι που ανανέωσα είναι γιατί βλέπω πως και από την μεριά της η διοίκηση αλλά και από την μεριά των παικτών που ήταν εδώ αλλά και από τα παιδιά που έχουν έρθει υπάρχει όρεξη για δουλειά και έχουν βλεψεις για επιτυχείς.

-Τι στόχους έχει η ομάδα για το νέο πρωτάθλημα;

Ο στόχος είναι ξεκάθαρος αφού η ιστορία του συλλόγου επιτάσσει μόνο να κοιτάζει ψηλά. Οπότε θα προσπαθήσουμε όλοι ώστε ο Πανναξιακός να ανέβει στην Γ' Εθνική. Πέρυσι δεν ήμασταν τόσο τυχεροί αλλά πιστεύω φέτος ότι θα τα καταφέρουμε. 

14124231_10210537018844355_1452377022_o.jpg

-Η άποψη για τα παιδιά που ήρθαν στο σύλλογο;

Όλοι τους είναι καλοί ποδοσφαιριστές και θα προσπαθήσουν, όπως και εμείς που βρισκόμαστε τα τελευταία χρόνια στο σύλλογο, να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό. 

-Ενα μήνυμα στον κόσμο;

Να έχουν πίστη σε εμάς και να συνεχεισουν να είναι δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι όπως πάντα άλλωστε για να καταφέρουμε όλοι μαζί να πάμε την ομάδα εκεί που της αξίζει.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares