Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018 15:42

Βοσνιάδης: Έχω μάθει πολύ καλά πράγματα για τη Θύελλα Καμαρίου

Η κλήρωση της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας πραγματοποιήθηκε, και πλέον οι προετοιμασίες για την 1η αγωνιστική, όπου η Θύελλα θα υποδεχτεί πιθανότατα στη Νάξο τον Ηρακλή, είναι κάτι που απασχολεί τους ανθρώπους των δύο ομάδων.

Εκτός του Γηραιού της Football League η Θύελλα θα αντιμετωπίσει και δύο ομάδες της Super League, τον Ατρόμητο και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην 1η αγωνιστική του θεσμού, ο σύλλογος της Σαντορίνης θα βρει μπροστά του, μία από τις ομάδες με την μεγαλύτερη ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, που τελεί υπό των οδηγιών του έμπειρου τεχνικού Αλέκου Βοσνιάδη.

Εμείς επικοινωνήσαμε τον κ. Βοσνιάδη και μιλήσαμε μαζί του για το παιχνίδι, με τον ίδιο να μην κρύβει τον στόχο της ομάδας του που δεν είναι άλλος από την πρόκριση.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε στο sprortcyclades.gr ο Αλέκος Βοσνιάδης:

«Είναι ένας όμιλος που νομίζω ότι έχουμε και εμείς πιθανότητες πρόκρισης. Θεωρώ πολύ σημαντικό το γεγονός ότι το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στη Νάξο γιατί αν καταφέρουμε να πάρουμε εκεί τους τρεις βαθμούς, μετά έχουμε δύο παιχνίδια στην έδρα μας και θα είμαστε πιο έτοιμοι για να διεκδικήσουμε την πρόκριση.

Εύχομαι με τη Θύελλα Καμαρίου να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Έχω μάθει καλά πράγματα για την ομάδα και σίγουρα τα τελευταία χρόνια τα νησιά δείχνουν ότι έχουν ανέβει επίπεδο.

Είναι πολύ καλός ο τρόπος που γίνεται το Κύπελλο και δίδεται η ευκαιρία σε ομάδες να διακριθούν. Εύχομαι επίσης να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να παρακολουθήσει ένα όμορο ματς».

Η καριέρα του προπονητή Αλέκου Βοσνιάδη: ΑΕ Πολυκάστρου, Θερμαικό, Εορδαικό, Αναγέννηση Επανωμής, Απόλλων Σμύρνης, Νίκη Βόλου, ΑΕΛ, Κέρκυρα, Βέροια, Τρίκαλα.

vosniadis.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares