Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018 22:34

Μάριος Αργυρίου: Πετύχαμε κάτι το ακατόρθωτο [pics]

Ο Μάριος Αργυρίου είναι ο άνθρωπος που έστειλε την Θύελλα Καμαρίου στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας και μιλάει στο gazzetta.gr για όσα ζει η ομάδα της Σαντορίνης και γενικά το νησί τις τελευταίες δύο μέρες!

khkkhj.jpg

Συνέντευξη στον Νίκο Μαρούδα (gazzetta.gr)

Μία από τις εκπλήξεις του Κυπέλλου την Κυριακή ήταν η Θύελλα Καμαρίου η οποία απέκλεισε την Σπάρτη και θα γίνει η πρώτη ομάδα των Κυκλάδων που θα αγωνιστεί στους ομίλους του θεσμού. Η Θύελλα, μέσα σε 4 μήνες ζει το απόλυτο όνειρο.

Πρώτα πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυκλάδων, που ήταν και ο πρώτος τίτλος στην ιστορία της, στη συνέχεια πανηγύρισε και την παρθενική της άνοδο στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Η πρώτη κούπα που κατέκτησε στην ιστορία της, της έδωσε μετά από λίγους μήνες και το εισιτήριο για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας μετά και την αλλαγή στον τρόπο διεξαγωγής του.

Κάπως έτσι, η ομάδα του Κώστα Μιχάλη έφτασε να αγωνιστεί στην πρώτη φάση του Κυπέλλου. Εκεί ξεπέρασε το εμπόδιο της Κηφισιάς, ομάδα Γ' Εθνικής κι αφού η τύχη της... χαμογέλασε, προκρίθηκε άνευ αγώνα στην τρίτη φάση του θεσμού. Πλέον όλοι στο Καμάρι γνώριζαν πως θα συναντήσουν στον δρόμο τους, μία... στάση πριν τους ομίλους, ομάδα Football League.
181ebd90ab91072f83b81a4ace50f934_XL.jpg

Η πιο βατή κι αυτή που δεν έκρυβαν πως ήθελαν στη Σαντορίνη, ήταν η ομάδα της Σπάρτης. Η κλήρωση... χαμογέλασε στην Θύελλα και η ομάδα του Κριστόφ Βαζέχα ήταν το τελευταίο εμπόδιο πριν από μια ιστορική στιγμή για ολόκληρες τις Κυκλάδες. Μάλιστα, η ιστορική αυτή στιγμή γράφτηκε μακριά από την Σαντορίνη και το Καμάρι, καθώς μετά από πιέσεις της Σπάρτης η αναμέτρηση διεξήχθη στη Νάξο που διαθέτει γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα.

Το Καμάρι... μεταφέρθηκε στη Νάξο, στο γήπεδο που πριν λίγους μήνες είχε πανηγυρίσει και την άνοδο της στη Γ' Εθνικής κι όλοι πίστευαν πως θα σημειώσουν μια ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία. Αυτό κι έγινε χάρη σε ένα τέρμα του Μάριου Αργυρίου.

Ο Έλληνας επιθετικός, απέναντι στην Σπάρτη πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την φανέλα της Θύελλας κι έκανε αυτό που ξέρει πολύ καλά. Στην πρώτη φάση που του παρουσιάστηκε, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και την ομάδα του στα... ουράνια! Ο σκόρερ του πιο ιστορικού τέρματος της Θύελλας Καμαρίου, μιλάει στο gazzetta.gr κι αναφέρεται στα όσα ζει το νησί της Σαντορίνης αυτές τις μέρες, την πρόκληση που υπάρχει μπροστά και στην αδικία που η ομάδα θα πρέπει να δώσει αυτά τα παιχνίδια μακριά από το νησί της.

huouiuy.jpg

Έχετε συνειδητοποιήσει τι είναι αυτό που καταφέρατε;
«Ακόμα δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Όλοι εδώ διαβάζουν τα site, βλέπουν πως συζητιέται στην Αθήνα αυτή η πρόκριση, σίγουρα όμως δεν έχει καταλάβει κανείς πως έχουμε πετύχει κάτι ακατόρθωτο. Όλοι περιμένουμε την κλήρωση να δούμε ποιους αντιπάλους θα έχουμε, να δούμε σε ποια γήπεδο θα παίξουμε και τότε πιστεύω θα καταλάβουμε τι έχουμε πετύχει. Όταν πατήσουμε τα γήπεδα για να παίξουμε κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους».

Πιστεύατε πως μπορούσατε να φτάσετε μέχρι τους ομίλους;
«Ξέραμε ότι η Κηφισιά είναι ομάδα Γ' Εθνικής, με ποιότητα και με σταθερό κορμό, όμως πιστεύαμε πως μπορούσαμε να τους κερδίσουμε όπως κι έγινε. Στη συνέχεια ήρθε ομάδα από την Football League, μπορεί η Σπάρτη να ήταν πιο χαμηλής δυναμικότητας αλλά δεν έπαυε να είναι μια κατηγορία πιο πάνω από εμάς. Το θετικό για την ομάδα μας ήταν πως έχει τον ίδιο κορμό με πέρσι, έκανε κάποιες προσθήκες μόνο εκεί που χρειαζόταν και κατάφερε να παρουσιάσει ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο παίρνοντας την πρόκριση».

Το γεγονός πως αναγκαστήκατε να αγωνιστείτε μακριά από την φυσική σας έδρα δυσκόλεψε το έργο σας;
«Ήταν άδικο για όλο το νησί και το χωριό, γιατί το γήπεδο μας θα ήταν γεμάτο! Επίσης, εμείς έχουμε συνηθίσει να αγωνιζόμαστε σε πλαστικό χλοοτάπητα, το φυσικό μας δυσκόλεψε, όπως και η πρωινή ώρα που έγινε το παιχνίδι. Όμως είχαμε πει ήδη πως θα τα δώσουμε όλα σε αυτό το παιχνίδι, θα το ζήσουμε και στο τέλος θα πάρουμε αυτό που μας ανήκει. Και τελικά τα καταφέραμε».

Εσύ και κάποια ακόμα παιδιά όπως ο Ανδριόλας, είστε σχετικά πιο έμπειροι από τους υπόλοιπους της ομάδας. Νιώθατε να έχετε έναν ηγετικό ρόλο στο παιχνίδι της Κυριακής;
«Σίγουρα όταν υπάρχουν παιδιά με εμπειρία σε μια ομάδα, τότε θα έχουν και ηγετικό ρόλο. Όμως αυτό που έπαιξε πραγματικά σημαντικό ρόλο ήταν το πλάνο που είχε καταστρώσει ο προπονητής μας κι εμείς το αφομοιώσαμε πλήρως. Αυτό που παίζει όμως και τον δικό του ρόλο στην καλή πορεία αυτής της ομάδας, είναι το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια. Είμαστε μια μεγάλη παρέα εκτός από ομάδα. Έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον κι αυτό νομίζω παίζει έναν μεγάλο και σημαντικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων μας».

Με την επιστροφή σας από τη Νάξο ο κόσμος σας επιφύλασσε κάποια υποδοχή; Πως το ζει το χωριό όλο αυτό με την Θύελλα;
«Υπήρχε θερμή υποδοχή από τον κόσμο. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για εκείνους, θα θέλανε να δουν αυτά τα παιχνίδια στη Σαντορίνη και τους στεναχωρεί που δεν θα τα καταφέρουν. Αν παίζαμε τα παιχνίδια του ομίλου στην έδρα μας, θα ήταν κάθε ματς και μια γιορτή. Όλα τα παιχνίδια εδώ είναι γιορτή για τον κόσμο. Ακόμα και στη Νάξο όσοι ήρθαν μαζί μας, ήρθαν για να δουν μια γιορτή. Από εκεί και πέρα κι ο κόσμος έχει άγνοια για το τι θα ακολουθήσει, μιας και για όλους μας είναι πρωτόγνωρη η νέα διαδικασία του Κυπέλλου. Όπως και να έχει όμως όλοι στο χωριό θα είναι περήφανοι να βλέπουν την ομάδα τους να αντιμετωπίζει μεγάλους και ιστορικούς συλλόγους».

uilfugytr.jpg

Υπάρχει κάποια ομάδα που να είναι κοινή επιθυμία όλων σας να έρθει στον όμιλο;
«Δεν υπάρχει καμία επιλογή αντιπάλου. Αυτό που όλοι θέλουμε είναι μεγάλες ομάδες για να ζήσουμε κάθε στιγμή! Εμείς τον στόχο μας τον πετύχαμε, η διοίκηση μας είχε ζητήσει να προκριθούμε στους ομίλους και βρισκόμαστε σε αυτούς. Ήταν ένα όνειρο που κάναμε πραγματικότητα. Πλέον πάμε να το ζήσουμε, να μαζέψουμε όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούμε και να βγούμε υγιείς απ' όλο αυτό».

Θεωρείς πως τα παιχνίδια του Κυπέλλου θα είναι ένα καλό τεστ για την ομάδα ενόψει της παρθενικής της συμμετοχή στη Γ' Εθνική;
«Σίγουρα θα είναι ένα πολύ καλό τεστ για την ομάδα. Βλέπεις πως μπορείς να αντεπεξέλθεις απέναντι σε ομάδες μεγάλης κατηγορίας και τεστάρεις πως θα είναι η ομάδα στη Γ' Εθνική».

Πάμε και λίγο στο πρωτάθλημα. Στόχος της ομάδας είναι η παραμονή;

«Στόχος είναι η γρήγορη παραμονή και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα παιχνίδι με παιχνίδι θα βλέπουμε πως πηγαίνει η ομάδα. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να είμαστε καλοί. Εφόσον παίζουμε το παιχνίδι μας, θα δούμε και τι περισσότερο μπορούμε να κυνηγήσουμε».

igyukoiup.jpg

Πρεμιέρα στο Καμάρι απέναντι στο φαβορί του ομίλου το Αιγάλεω. Πως το βλέπεις;
«Είναι μια δύσκολη πρεμιέρα μιας και θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε το φαβορί του ομίλου. Από την άλλη είναι θετικό πως είναι πρώτη αγωνιστική και στην έδρα μας. Το Αιγάλεω δεν θα έχει βρει ακόμα τους αυτοματισμούς του, δεν θα παρουσιαστεί όσο έτοιμο θα ήταν στην πέμπτη ή την έκτη αγωνιστική. Επίσης, δεν γνωρίζουν το γήπεδο που έχει και πλαστικό χλοοτάπητα, πρόκειται για δύσκολο γήπεδο για κάθε αντίπαλο, ενώ μην ξεχνάμε πως θα υπάρχει και το άγχος της πρεμιέρας καθώς το Αιγάλεω θα πρέπει και θα θέλει να κερδίσει κάθε ματς ώστε να ανέβει κατηγορία. Όλα αυτά είναι θετικά για εμάς».

Προσωπικός σου στόχος για την νέα σεζόν; Όσα περισσότερα γκολ γίνεται;
«Προσωπικός στόχος είναι να τελειώσω την χρονιά υγιής και να σημειώσω όσα περισσότερα τέρματα μπορώ ώστε να βοηθήσω την ομάδα να σωθεί το γρηγορότερο δυνατό».

iguuiio.jpg

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares