Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 11:52

Με Ελευθεριάδη η κλήρωση και το ''UEFA Grassroots Week'' στην Κύθνο [vid]

Σε μία ημέρα γιορτής του ποδοσφαίρου για το νησί της Κύθνου με επίσημο φιλοξενούμενο τον ομοσπονδιακό προπονητή Θοδωρή Ελευθεριάδη θα μετατραπεί η 24η Σεπτεμβρίου.

Ο Δήμος Κύθνου και ο ΑΠΣ Κύθνου ετοιμάζονται να υποδεχτούν για πρώτη φορά την κλήρωση του πρωταθλήματος που θα γίνει στις 12:00 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, ενώ όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο δημοσίευμα μας, το μεσημέρι στις 16:00 στο γήπεδο της Δρυοπίδας, θα πραγματοποιηθεί το πρόγραμμα της uefa «UEFA Grassroots Week» υπό την καθοδήγηση του κ. Ελευθεριάδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΠΣ Κυκλάδων έχει ήδη προγραμματίσει και την δεύτερη μέρα του προγράμματος στις Κυκλάδες, που θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο MULTIACTION στον Πάγο της Σύρου.

Η σχετική ανακοίνωση του ΑΠΣ Κύθνου:

«Στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος της ΕΠΟ με την ΕΠΣ Κυκλάδων, θα πραγματοποιηθεί στην Κύθνο προπόνηση-ασκήσεις από τον προπονητή ακαδημιών της ΕΠΟ κύριο Ελευθεριάδη.

Το πρόγραμμα θα γίνει την προσεχή Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:00 στο γήπεδο της Δρυοπίδας και αφορά αθλητές και αθλήτριες που έχουν γεννηθεί από το 2007 έως και το 2010.

Υ.Γ.  Λόγω του παραπάνω γεγονότος η κλήρωση του πρωταθλήματος Κυκλάδων θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο στις 12 το μεσημέρι.

Ευχαριστώ πολύ

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΑΠΣ ΚΥΘΝΟΥ»

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares