Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 14:50

Ορφανος: Να αποκτήσουν τα παιδιά εμπειρίες (vid)

Την άλλη Παρασκευή στις 15.00 στο ΔΑΚ Νάξου θα διεξαχθεί το πρώτο επίσημο ματς της Κ14 του ΑΜΣ Φιλωτίου για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων "MOLTEN'' με αντίπαλο τον ΠΑΣ Νάξου.

Η ομάδα της Ορεινής Νάξου μπαίνει στη... μάχη και θα είναι μια σεζόν άκρως εποικοδομητική για τους νεαρούς αθλητές του Ηλία Ορφανού όσον αφορά το θέμα συλλογής εμπειριών.

Αυτό αποτυπώνεται από τη δήλωση του έμπειρος κόουτς όπου και τόνισε:

''Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό προκειμένου να αναδείξουμε ταλέντα από την Ορεινή Νάξο που είναι δεδομένο ότι υπάρχουν και είναι αρκετά. Εχουμε μεράκι, όρεξή και την... τρέλα και πιστεύω ότι θα κάνουμε κάτι πολύ καλό. Γνωρίζετε ότι κάθε αρχή και δύσκολη. Πρέπει να γίνει ο διαχωρισμός σε τμήματα. Πρέπει να δουλέψουμε σε ξεχωριστά τμήματα. Ανάλογα με τις συμμετοχές θα δηλώσουμε συμμετοχή στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Δεν είμαστε έτοιμοι σαν ομάδα. Προσπαθούμε να κάνουμε ασκήσεις αερόβιες. Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι το θεωρούμε σαν φιλικό γιατί δεν έχουμε δουλέψει όπως θέλουμε. Στόχος αποτελεί να αποκτήσουν τα παιδιά εμπειρίες. Η πρώτη χρονιά θα είναι δύσκολη αφού τα παιδιά είχαν καιρό να ασχοληθούν με το αντικείμενο αλλά θα προσπαθήσουμε όσα παιδιά ξεχωρίζουν να τα βοηθήσουμε όπως τα υπόλοιπα να τα βελτιώσουμε''.  

 Παρακάτω ακολουθεί βίντεο από την προπόνηση της ακαδημίας 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares