×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 16:33

Νέγρης: Η εμπειρία μου από το Santorini Experience είναι μοναδική!

Ο κολυμβητής ανοιχτής θάλασσας, Δημήτρης Νέγρης, μίλησε στη συνεργάτη του sportcyclades.gr, Χαριτωμένη Μεχτερίδου, για το Santorini Experience καθώς και για τους στόχους του νέα αθλητική χρονιά.

Η συνέντευξη του νεαρού κολυμβητή

-Τι σημαίνει Ανοιχτή Κολύμβηση για σένα;

Ανοιχτή κολύμβηση για μένα σημαίνει αγάπη για το κολύμπι και για την θάλασσα. Είναι ένας ωραίος τρόπος να ξεφύγεις από τα δεδομένα της πισίνας και να απολαύσεις την ανοιχτή θάλασσα και την ομορφιά της.

-Έχοντας ήδη λάβει μέρος στην διοργάνωση, θα θέλαμε να μας περιγράψεις την εμπειρία του Santorini Experience.

 Αυτό το υπέροχο νησί της Σαντορίνης σε συνδυασμό με τον αθλητισμό προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία για μένα. Η μοναδική κολυμβητική διαδρομή του αγώνα ξεκινάει από το ηφαίστειο και διεξάγεται με απόλυτη ασφάλεια, με την έγκριση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και σύμφωνα με τους κανόνες και τα μέτρα ασφαλείας της FINA. Πρόκειται για την καλύτερη διαδρομή ανοιχτής κολύμβησης στην Ελλάδα και μία από τις καλύτερες που έχω κολυμπήσει.

-Πες μας δυο λόγια για την ενέργεια του ηφαιστείου της Σαντορίνης και του πως αισθάνεται ένας κολυμβητής όταν αγωνίζεται σε μια τόσο μοναδική διαδρομή;

Όλη η διαδρομή από το ηφαίστειο της Σαντορίνης μέχρι το παλιό λιμάνι των Φηρών  σε γεμίζει με ενέργεια και ενθουσιασμό για να φτάσεις στον τερματισμό. Είναι φοβερό ότι κολυμπάς έχοντας μπροστά σου την επιβλητική θέα όλου του νησιού.

-Ποια είναι τα τρία πράγματα που ξεχωρίζεις στη διοργάνωση του Santorini Experience;

Τα τρία πράγματα που ξεχωρίζω από το Santorini Experience είναι το υπέροχο νησί της Σαντορίνης, η εξαιρετική διαδρομή από την Καμένη στο παλιό λιμάνι και φυσικά η αγάπη όλων των συμμετεχόντων και των διοργανωτών για τον αθλητισμό.

-Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι στη νέα αθλητική χρονιά;

Ο στόχοι μου για την χρονιά αυτή είναι να γίνω καλύτερος και να μπορέσω να εκπροσωπήσω την χώρα μου στις μεγάλες διοργανώσεις.

 

Σας περιμένω όλους στις 5-7 Οκτωβρίου για να κολυμπήσουμε μαζί στο 4ο Santorini Experience!

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares