Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018 17:31

Καραγιαννόπουλος: Να δημιουργήσουμε ανταγωνιστικές υποδομές στον Παμμηλιακό

Ανέλαβε το δύσκολο κομμάτι των ακαδημιών του Παμμηλιακού προκειμένου να δημιουργήσει τμήματα υποδομής ανταγωνιστικά που θα αγγίζουν τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Η αποστολή του είναι δύσκολη ωστόσο έχει τη συμπαράσταση της διοίκησης της ομάδας, που δείχνει όσο περνούν, τα χρονιά ότι έχει όραμα και στοχεύει στην βελτίωση και στην εκσυγχρόνιση του ποδοσφαίρου στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων.

Ο Χρήστος Καραγιαννόπουλος, μιλάει για πρώτη φορά, ως υπεύθυνος υποδομών του Παμμηλιακού και αναλύει τους λόγους που πήρε τη δύσκολη απόφαση να... ξενιτευτεί από την Αθήνα, το όραμα που έχει εκείνος και η διοίκηση για τις αναπτυξιακές ηλικίες και το επίπεδο των ακαδημιών του συλλόγου.

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει:

-Γιατί επέλεξες τον Παμμηλιακό ώστε να αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας σου;

Επέλεξα τον Παμμηλιακό ως επόμενο σταθμό διότι θεωρώ ότι υπάρχει πάρα πολύ ταλέντο στο σύλλογο αυτόν και μπορώ να δημιουργήσω το όραμα μου το οποίο είναι να δημιουργήσουμε ακαδημίες ανταγωνιστικές στις Κυκλάδες και να μπορούμε σε λίγα χρόνια να απαρτίζεται η ανδρική ομάδα μόνο από παιδιά τις ακαδημίας μας.

-Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις

Η πρώτη εντύπωση μου είναι ότι έχω μείνει έκπληκτος από την επιθυμία των παιδιών να μαθαίνουν καθημερινά καινούργια πράγματα και με το πάθος που έχουν για το ποδόσφαιρο.

-Τι στόχο έχεις θέσει μαζί με τη διοίκηση;

Στόχος μας είναι να καταφέρουμε μέσα από τη σωστή καθοδήγηση να κάνουμε τις ακαδημίες μας ανταγωνιστικές στις Κυκλάδες και να κάνουμε τα παιδιά της ακαδημίας να αγαπήσουν την προπόνηση και να είναι χαρούμενα.

-Το επίπεδο της ακαδημίας πως το κρίνετε;

Το επίπεδο της ακαδημίας είναι ικανοποιητικό αλλά χρειαζόμαστε αρκετή δουλειά σε πολλά ακόμη πράγματα για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο για να καταφέρουμε να πετύχουμε τα όσα έχουμε οριοθετήσει.

-Ένα μήνυμα στους γονείς;

Να είναι σίγουροι ότι τα παιδιά τους βρίσκονται σε καλά χέρια και να είναι κοντά στα παιδιά τους αλλά και κοντά στην διοίκηση και στο σύλλογο.

Στον επίλογο του ο κ. Καραγιαννόπουλος ''δανείστηκε'' μια φράση του Αρσέν Βενγκέρ αναφορικά με το πλάνο του λέγοντας:

Στις μικρές ηλικίες η νίκη δεν είναι το παν, το πιο σημαντικό είναι οι νεαροί παίκτες να καταφέρουν να αναπτύξουν τις δημιουργικές τους ικανότητες και την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares