Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018 19:09

Δυνατό τεστ μεταξύ του Νηρέα και της Μικτής

Δυνατό φιλικό με ιδιαίτερη σημασία έλαβε χώρα στην Πάρο ανάμεσα στον ΑΜΕΣ Νηρέα και την Μικτή Νέων, με τους τυπικά γηπεδούχους να επικρατούν με 4-2.

Οι δυο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα και πρόσωπα δίνοντας το πρώτο φιλικό της σεζόν.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 1-2 υπέρ της Μικτής χάρη σε γκολ των Λέκα και Σκιαδά με τους γηπεδούχους να σκοράρουν με τον Μπαρμπαρήγο.

Στην επανάληψη ο Νηρέας ανέβασε στροφές και με τέρματα των Παπαδόπουλου, Ραμπαβίλα και Ρούσσου Γ. επικράτησε με 4-2 και πήρε τη νίκη.

Στο α' μέρος για το συγκρότημα του Νίκου Μοστράτου δυο δοκάρια είχαν οι Ραμπαβίλας και Μπαρμπαρήγος. 

Και για τις δύο ομάδες αυτό ήταν ένα δυνατό τεστ, καθώς η Μικτή ομάδα βρίσκεται στο στάδιο της προεπιλογής και το συγκρότημα του Νίκου Μοστράτου, μπαίνει στο τελικό στάδιο του μονταρίσματος πριν μπει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο Κυκλάδων.

Στα αξιοσημείωτα η παρουσία των αδελφών Μοστράτου που κάθονταν στους πάγκους των ομάδων.

ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ (Νίκος Μοστράτος) Καρποντίνης, Ρούσσος Λ., Παπαδόπουλος, Μπαρμπαρήγος, Σουλειμάνι, Αρκουλής, Ρούσσος Χ., Σταθερός, Ρεσουλάι, Ρούσσος Γ., Ραμπαβίλας. 

Χρησιμοποιήθηκαν Ζουμής, Ρούσσος Χρ., Βράπι, Άλκο, Παγώνης, Σιμόπουλος. 

ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ Κ16 (Γιώργος Μοστράτος) Πανταζής, Μανδυλαράς, Σερμάδι, Γαληνός, Πάπα, Σκιαδάς, Ξυδάκης, Γκούφας, Σαρρής, Λέκκας, Ευμορφόπουλος.

Αγωνίστηκαν ακόμη οι Καραγιαννόπουλος, Θεοχάρης, Καρακάς, Καφλουτζής, Καραβέλας, Βαλέτας, Κρεμμύδας, Γκόγκας, Ρηγόπουλος, Αρκουλής Ν., Καλαβρός, Γούρνας, Καραμολέγκος. 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares