Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 20:53

Μανωλιός: Φαβορί ο ΑΟ Σύρου

Σίγουρα πάντα σε ένα απαιτητικό πρωτάθλημα, η πρεμιέρα κρύβει εκπλήξεις και ο ΑΟ Πάγος θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό και με δεδομένο ότι θα αντιμετωπίσει τον ιστορικό ΑΟ Σύρου, όλα τα αποτελέσματα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Άπαντες στις τάξεις του συλλόγου ανυπομονούν για την έναρξη της σεζόν με το στόχο να αποτελεί η απόδοση ελκυστικού ποδοσφαίρου και η είσοδος στους αγώνες μπαράζ ανόδου.

Αυτό αποτυπώνεται από τη δήλωση που παραχώρησε ο Άκης Μανωλιός, όπου και τόνισε:

''Σίγουρα δεν είναι μια κακή κλήρωση. Όποιο και να ήταν όμως το πρόγραμμα δεδομένο της δυναμικότητας όλων των ομάδων στον όμιλο μας θα πρέπει να φανούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι για να πάρουμε αποτελέσματα. Αυτό ισχύει και για τους αντιπάλους μας βέβαια μιας και πιστεύω ότι η ομάδα μας θα είναι ανταγωνιστική και δυσκολοκατάβλητη. Ο στόχος για φέτος είναι να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο που θα φέρει πίσω τον κόσμο στο γήπεδο και η είσοδος στα μπαράζ ανόδου. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλες τις ομάδες του Νομού μας, να ευχηθώ και να ευχαριστηθούμε το άθλημα που τόσο αγαπάμε''. 

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι η κληρωτίδα έβγαλε αντίπαλο για την 1η αγωνιστική τον γείτονα ΑΟ Σύρου, ο κ. Μανωλιός είπε: 

''Χαιρόμαστε που ο Αθλητικός Όμιλος Σύρου επανήλθε στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων και δη ως φαβορί καθώς έκανε πολύ καλές μεταγραφικές κινήσεις. Του ευχόμαστε τα καλύτερα μιας και σίγουρα η διοίκηση βάζει και αυτή το λιθαράκι της για την ανάπτυξη του αθλήματος στο νησί. Τώρα για το μεταξύ μας παιχνίδι είναι ένα τοπικό ντέρμπι. Εύχομαι να δούμε ένα ματς ανάλογο της ποιότητας των ποδοσφαιριστών και όλα να μείνουν εντός των τεσσάρων γραμμών. Είναι από τα παιχνίδια που ο κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να συμμετέχει και κάθε φίλαθλος να παρακολουθεί. Θα είναι πιστεύω ένα παιχνίδι με αρκετή ένταση και για τις δυο ομάδες χωρίς να ξεφεύγει από τα ποδοσφαιρικά όρια''.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares