Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 21:08

Γιάννης Γιαννούλης: Η φιλοξενία στη Νάξο ήταν …διαστημική!!!

Η παρουσία του Γιάννη Γιαννούλη στη Νάξο για την επίσημη παρουσίασή του από τον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε στη Θεσσαλονίκη.

Κατά την επιστροφή του στην συμπρωτεύουσα, ο έμπειρος φόργουορντ με το …καλησπέρα της καθημερινής ραδιοφωνικής εκπομπής “Dueto” στον Libero 107,4 FM που κάνει με τον δημοσιογράφο Σταύρο Κόλκα δέχθηκε το βράδυ της Δευτέρας 24 Σεπτεμβρίου σειρά ερωτήσεων για το τι έκανε στο νησί της Αριάδνης. Το “SportCyclades” έστησε αυτί στο ραδιόφωνο και σας παρουσιάζει ορισμένες ατάκες του!!!

Ο έμπειρος φόργουορντ μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για τους ανθρώπους του ΑΠΑΣ, όσο και για τους κατοίκους του κυκλαδίτικου νησιού που τον υποδέχθηκαν με τόσο θέρμη. «Η φιλοξενία τους ήταν …διαστημική», ομολόγησε ο Γιαννούλης, ο οποίος αναφέρθηκε στην μεταγραφή του στους πρωταθλητές Κυκλάδων, καθώς και στα δύο μπασκετικά καμπ που πρόκειται να διοργανώσει τα Χριστούγεννα και το επόμενο καλοκαίρι.

Βαλλόμενος από τις χιουμοριστικές ερωτήσεις του δημοσιογράφου, ο Γιαννούλης απαντούσε αναλόγως. «Με τα προσόντα μου, δύο αρκούδες κι ένα Honda», απάντησε στην ερώτηση πως μετέβη στη Νάξο, ενώ αναφερόμενος στα κιλά που ενδεχομένως πήρε κατά την παρουσία του στο νησί τόνισε: «Φοβερή μάσα. Πρέπει να ξεκινήσω προπονήσεις από …χθες».

Ο Γιαννούλης αναφέρθηκε και στους στόχους του με τον ΑΠΑΣ τονίζοντας πως: «Αν η ομάδα καταφέρει να πάρει το πρωτάθλημα στην κατηγορία τότε εγώ θα είμαι εκεί με την εμπειρία μου να την βοηθήσω να πάρει μέσω των αγώνων των μπαράζ το εισιτήριο για τη Γ’ εθνική».

Τέλος, μίλησε και για τον τόπο καταγωγής της ομάδας, την Απείρανθο. «Είναι ένα πανέμορφο χωριό στα 760μ. που μόλις το είδα αναρωτήθηκα… Υπάρχουν τόσα ψηλά βουνά στις Κυκλάδες;». Μάλλον πέραν του Βασίλη Καρρά δεν έχει ακούσει το παραδοσιακό τραγούδι «Νάξο με τα ψηλά βουνά και τα βαθιά λαγκάδια, έχεις λεβεντοκοπελιές κι όμορφα παλικάρια»!

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares