Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018 09:42

Ρούσσος: Βάσει ρόστερ φαβορί Μύκονος, ΑΟ Σύρου, Ανω Μερά και Πάγος

Σίγουρα το νεανικό σύνολο του Άγιαξ Σύρου θα έχει δύσκολη αποστολή στην πρεμιέρα του 1ου ομίλου αφού η κληρωτίδα έβγαλε την Άνω Μερά ως πρώτη αντίπαλη των κόκκινων.

Το συγκρότημα του Γιώργου Ρούσσου με δεδομένο ότι θα έχει το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας θα επιδιώξει να αποκομίσει εμπειρίες και να βελτιώνεται όσο περνούν τα ματς, με τον ίδιο να δηλώνει για την πρεμιέρα με τους Μυκονιάτες τα εξής:

''Είναι δεδομένο ότι όλα τα ματς για εμάς θα είναι πολύ δύσκολα. Από εκεί και πέρα, η Άνω Μερά είναι μια από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα γεγονός που κάνει δύσκολη την αποστολή μας. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς. Παράλληλα, ο αντίπαλος διαθέτει έναν πολύ καλό προπονητή με παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι ποδοσφαιριστές σε αρκετές ομάδες του ομίλου μας αμείβονται. Οπότε καταλαβαίνετε ότι είναι δύσκολο το έργο μας''.

Για το κέρδος που θα έχει η ομάδα του από το συγκεκριμένο όμιλο, ο κόουτς του Άγιαξ είπε: 

''Το κέρδος μας είναι ότι οι νεαροί παίκτες έχοντας συμμετοχές σε αυτό το επίπεδο, θα αναδεικνύονται με στόχο τη μετακίνηση τους στον ΑΟ Σύρου αφού υπάρχει συνεργασία με τη συγκεκριμένη ομάδα σε όλα τα επίπεδα''.

 Για τα φαβορί του ομίλου, ο Γιώργος Ρούσσος δήλωσε:

''Θεωρώ ότι η Ανω Μέρα, ο ΑΟ Σύρου, ο ΑΟ Μυκόνου και ο ΑΟ Πάγος βασή των ρόστερ που διαθέτουν θεωρώ ότι θα είναι απ' τα μεγάλα φαβορί για την είσοδο τους στην τελική φάση''. 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares