Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018 19:37

Ποτικιάν: ''Διακρίσεις και τίτλοι'' η απάντηση κόντρα σε κάθε «αντιπανναξιακό κίνημα»

Μετά από πολύ καιρό έχουμε την πρώτη ανακοίνωση που αφορά το μπάσκετ του Πανναξιακού ΑΟΝ και αυτή έχει να κάνει με ένα ξέσπασμα του προέδρου της ομάδας, κ. Γιώργου Ποτικιάν.

Ο κ. Ποτικιάν εξαπολύει ευθεία επίθεση κατά του ΑΠΑΣ Τα Φανάρια και συγκεκριμένα του προέδρου του Φλώριου Κρητικού. Αναφορικά με το ''συγκεκριμένο ΜΜΕ'' που αναφέρεται στην ανακοίνωση, εμείς επικοινωνήσαμε με τον ''ισχυρό άνδρα'' του Πανναξιακού ΑΟΝ, προκειμένου να διευκρινίσουμε αν αυτό αφορά το sportcyclades.gr, με τον ίδιο να τονίζει: «Το ΜΜΕ που αναφέρομαι δεν είναι το sportcyclades.gr. Όταν είναι η κατάλληλη ώρα θα αναφέρω το όνομα του».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με έκπληξη παρακολουθούμε τις τελευταίες εβδομάδες τα κωμικοτραγικά που διαδραματίζονται σχετικά με τις εξελίξεις και τα δρώμενα στο χώρο του μπάσκετ στο νησί μας.

Επιλέξαμε την σιωπή στις φήμες, στα δημοσιεύματα, στις καφενειακές συζητήσεις, ακόμα και στη λάσπη που δεχτήκαμε σαν σύλλογος αλλά και σαν πρόσωπα της διοίκησης ξεχωριστά από συγκεκριμένο ΜΜΕ και συγκεκριμένους παράγοντες συγκεκριμένου σωματείου. Μια σιωπή που κάποιοι την εξέλαβαν ως αδυναμία.

Μας εκφράζει η λαϊκή ρήση «Η σιωπή είναι χρυσός» αλλά τελικά δεν είναι πάντα έτσι. Ήρθε η ώρα να ακουστούν κάποια πράγματα και να ειπωθούν με το όνομα τους.

Παρακολουθούμε τα τελευταία χρόνια είτε από την πλευρά των φιλάθλων είτε από την πλευρά της διοίκησης την υπερπροσπάθεια που καταβάλλει το σωματείο ΑΠ.Α.Σ «Τα Φανάρια» να ακολουθήσει, ίσως και να ξεπεράσει σε επιτυχίες αντίστοιχες με του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ και χαιρετίζουμε αυτή την προσπάθεια. Μία προσπάθεια που αν γινόταν με θεμιτά μέσα θα μας έβρισκε και υποστηρικτές.

Αλλά ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.

Παρακολουθούμε τον πρόεδρο του ΑΠ.Α.Σ «Τα Φανάρια» να παρενοχλεί συστηματικά αθλητές και αθλήτριες μας κάθε ηλικίας με σκοπό να μετακινηθούν από τον ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ στο σωματείο της ορεινής Νάξου.

Συκοφαντώντας πρόσωπα και καταστάσεις, ο Φλώριος Κρητικός πρόεδρος του ΑΠ.Α.Σ «Τα Φανάρια» προσπαθεί να αποψιλώσει τα τμήματα μπάσκετ του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ κάθε ηλικίας σε σημείο να γινόμαστε αποδέκτες παραπόνων από τους ίδιους τους αθλητές και τους γονείς τους.

Ελπίζαμε ότι μετά τις τελευταίες εκλογές όπου στο ΔΣ του ΑΠ.Α.Σ «Τα Φανάρια» εισχώρησε «νέο αίμα» και νέα πρόσωπα και υπό την αναδιοργάνωση που προϋποθέτει ο στόχος της ανόδου του αντρικού τμήματος στην Γ Εθνική αυτά τα φαινόμενα θα είχαν εξαλειφθεί.
Μετά λύπης μας διαπιστώνουμε ότι πλέον η «δράση» του έχει περάσει σε άλλο επίπεδο φτάνοντας στο σημείο να «παρενοχλεί» ακόμα και τηλεφωνικά αθλητές, αθλήτριες και γονείς υπό την ανοχή του νέου ΔΣ του συλλόγου όπως το ίδιο συνέβαινε και στο παρελθόν.

Μετά λύπη μας διαπιστώνουμε ότι υπό την μάσκα που θέλει τον πρόεδρο του ΑΠ.Α.Σ «Τα Φανάρια» να δρα για το καλό και την εξέλιξη του αθλήματος στο νησί, πρωταρχικός του σκοπός είναι η διάλυση του πολύπρωταθλητή ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ αφαιρώντας από αυτόν αθλητές και αθλήτριες.

Μετά λύπη μας διαπιστώνουμε ότι ακόμα και στις επίσημες επιστολές του στην «Αθλητική επιτροπή» του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ με θράσος διεκδικεί σχεδόν όλες τις προπονητικές ώρες του κλειστού γυμναστηρίου αφήνοντας 3 ώρες (2 προπονητικές) για να προπονηθούν τα υπόλοιπα 3 σωματεία συμπεριλαμβανομένης και της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ η οποία αγωνίζεται στην ανώτερη εθνική κατηγορία και έχει επιφέρει στο νησί μας αμέτρητες επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο διακαής πόθος του ετέρου σωματείου της Νάξου ΑΠ.Α.Σ «Τα Φανάρια» να ακολουθήσει σε διακρίσεις και επιτυχίες αυτές του Πανναξιακού ΑΟΝ παρενοχλώντας συστηματικά αθλητές μας σε όλα τα τμήματα υποδομών για την μετακίνηση τους από τον σύλλογο μας στον ΑΠ.Α.Σ. επιθυμώντας παράλληλα την διάλυση του μπασκετικού μας τμήματος έφερε
4 αθλητές της ανδρικής μας ομάδας στο δίλλημα να επιλέξουν ανάμεσα στην ομάδα της καρδιάς τους και το σωματείο της ορεινής Νάξου.

Έκαναν την επιλογή τους, και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Ο Πανναξιακός όμως ήταν, είναι και θα είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στις Κυκλάδες και είναι υπεράνω προσώπων, αθλητών ή διοικήσεων.

Ο Πανναξιακός θα συνεχίσει να υπάρχει, να πρωταγωνιστεί και να φέρνει διακρίσεις στο νησί κόντρα σε κάθε «αντιπανναξιακό κίνημα» και κόντρα σε κάθε σενάριο ιστοσελίδων που ο κατήφορος τους δεν έχει τέλος.

Καλούμε το φίλαθλο κόσμο του νησιού μας να στηρίξει την προσπάθεια μας κλείνοντας τα αυτιά του στις φήμες και στις εμπάθειες ανθρώπων που η μόνη ενασχόληση τους με τον αθλητισμό είναι το προσωπικό τους όφελος.

 

Ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ είναι ΕΝΑΣ, ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, και ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ

Για το ΔΣ του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΑΟΝ

Ο πρόεδρος
Γιώργος Ποτικιάν

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares