Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018 22:44

Καραβάς: Προβάδισμα σε Σύρο, Μύκονο και Νάξο για την άνοδο

Όμιλος με φαβορί και αουτσάιντερ χαρακτηρίζεται ο 3ος για το πρωτάθλημα ''Blue Star Ferries'' Και ο ΑΣ Ιου προετοιμάζεται πυρετωδώς για το νέο πρωτάθλημα που ξεκινάει σε λίγες εβδομάδες.

Το συγκρότημα του Θοδωρή Καραβά θέλει να κάνει μια ανταγωνιστική πορεία και τα πάντα θα εξαρτηθούν από το βαθμό ετοιμότητας που θα βρίσκεται η ομάδα του.

Ο ίδιος μίλησε στο sportcyclades.gr για το νέο πρωτάθλημα, τα φαβορί και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του.

Ποιοι είναι οι στόχοι του ΑΣ Ιου;

Οι στόχοι της ομάδας είναι να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα όταν παίζεις καλό και πειθαρχημένο ποδόσφαιρο τα αποτελέσματα έρχονται μόνα τους. Είμαστε στον όμιλο μας επτά ομάδες. Υπάρχουν 14 αγωνιστικές σύνολο, έχουμε δυο ρεπό η κάθε ομάδα και δίνουμε 12 ματς. Τώρα αν μιλήσουμε στατιστικά και με αριθμούς και όχι με βάση δυναμικότητας ομάδων, υπάρχουν 4 ομάδες από τη Νάξο, 2 από τη Σαντορίνη και 1 από την Ιο. Οι ομάδες της Νάξου δίνουν 9 ματς εντός Νάξου και τρια εκτός για την κάθε ομάδα. Η Ιος έχει έξι εντός και έξι εκτός. Βάση των δεδομένων αυτών η ομάδα μας βρίσκεται αρκετά χαμηλά, αλλά από το β' γύρο θα φανεί η δυναμικότητα της κάθε ομάδας. Ο α' γύρος με λίγα λόγια θα είναι αναγνωριστικός. Προτεραιότητα βέβαια έχουν οι Πανναξιακός και το Φιλώτι. Ο Πανναξιακός διότι θα αγωνιστεί εκτός έδρας για πρώτη φορά την 5η αγωνιστική και έρχεται στην Ιο, όπως και το Φιλώτι πάλι στην 5η αγωνιστική βγαίνει εκτός. Αυτές οι ομάδες έχουν τα 4 πρώτα ματς εντός Νάξου, ενώ κομβικό ρόλο στην πορεία τους θα παίξει το αποτέλεσμα του μεταξυ τους αγώνα. Εγώ πιστεύω ότι είναι ένας όμιλος που βάσει των δεδομένων και των μεταγραφών, έχει ως φαβορί τον Πανναξιακό που έχει αξιόλογο ρόστερ. Επίσης το Φιλώτι λόγω έδρας θα είναι πολύ ενισχυμένο και πιστεύω ότι ο Πύργος θα είναι μια πολύ καλή ομάδα γιατί όσοι παίκτες έφυγαν από τον Πανθηραϊκό και τη Θύελλα Καμαρίου στελέχωσαν τη συγκεκριμένη ομάδα. Η Τραγαία θα είναι η γνωστή, ο ΠΑΣ Νάξου θα βασιστεί στους νεαρούς παίκτες του, και όσον αφορά εμάς έγιναν προσθαφαιρέσεις, αφού αποχώρησαν 4 παίκτες και ήρθαν δυο.

Ερωτηθείς για το ποια ομάδα είναι το φαβορί για την είσοδο στην τελική φάση, ο κ. Καραβάς είπε:

Οι ομάδες της Μυκόνου και οι Συριανές ομάδες έχουν τον πρώτο λόγο. Ο ΑΟ Μυκόνου και η Άνω Μερά έχουν θητεύσει σε ανώτερες κατηγορίες. Ειδικά η Ανω Μερα πήρε προπονητή που έχει θητεύσει σε ομάδα Σούπερ Λιγκ. Μετά η Μύκονος πάλεψε μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές πέρυσι απέναντι σε μια ομάδα που ήταν ανώτερη και αναφέρομαι στη Θύελλα Καμαρίου. Ο ΑΟΣ έμαθα ότι έχει αναγεννηθεί και έχει πάρει καλούς παίκτες, και ο Πάγος που έχει ενισχυθεί και έχει αποκτήσει παίκτες που ήταν δυσαρεστημένοι από τον ΑΟΣ και πηγαν εκεί. Δεν θα παραλείψω ότι στην προσπάθεια των ομάδων να ανεβούν στην κορυφή και να πετύχουν το στόχο της ανόδου, έχουν ξοδευτεί αρκετά χρήματα  και δίνονται σε παίκτες που για να μην τους χαρακτηρίσω μισθοφόρους είναι αμοιβόμενοι. Γιατι εάν παίκτες αμοίβεται παύει να είναι ερασιτέχνης και γίνεται αυτομάτως επαγγελματίας. Πιστεύω ότι οι ομάδες με τις κινήσεις αυτές και εκείνες που στελέχωσαν το ρόστερ τους με παίκτες που πληρώνονται θεωρώ ότι θα πρωταγωνιστήσουν και θα πάνε για την άνοδο. Βέβαια σαν φαβορί εγώ δίνω από τον όμιλο το δικό μας τον Πανναξιακό, από τη Μύκονο και οι δυο ομάδες είναι ισάξιες και νομίζω από τη Σύρο ο ΑΟΣ έχει το προβάδισμα. Τώρα για τις δεύτερες και τρίτες θέσεις θα είναι ενδιαφέρον γιατί δεν θα λήξει με τους δώδεκα αγώνες αλλά θα έχει τα Play off και Play out και αυτό θα κρατήσει αμείωτο ενδιαφέρον. 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares