Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018 01:24

Μιχάλης Ανυφαντάκης: Ο ''Κέρβερος'' της εστίας του Παμμηλιακού στο S.C.

Όταν έχεις στην ομάδα σου ένα γκολκίπερ που έχει μιάμιση σεζόν να δεχτεί γκολ εντός έδρας τότε τον «δένεις» να μην σου φύγει … αυτό ισχύει στην περίπτωση του Μιχάλη Ανυφαντάκη και του Παμμηλιακού, αφού οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και ο Πειραιώτης πορτιέρο θα να είναι και την επόμενη χρονιά ο «κέρβερος» κάτω από τα γκολπόστ των Ερυθρολεύκων.

Πιο μεστός από ποτέ, στα 32 του Ο Μιχάλης Ανυφαντάκης, κουβαλά στην πλάτη του τεράστια εμπειρία, που σε συνδυασμό με την ποιότητα του τον κατατάσσουν σε έναν από τους καλύτερους γκολκίπερ των Κυκλάδων.

Τα απίστευτα επιτεύγματα του και ο άρτιος χαρακτήρας του τον έχουν κάνει ένα από τα αγαπητά πρόσωπα της ομάδας του Παμμηλιακού, με τον πρόεδρο της ομάδας Μιχάλη Βαμβακάρη να μην διαπραγματεύεται ούτε καν με την ιδέα να τον αφήσει να φύγει από την ομάδα, στην οποία πλέον χαρακτηρίζεται ως ακρογωνιαίος λίθος.

Οι σταθμοί στην καριέρα του Ανυφαντάκη είναι η Άνω Νεάπολη, από όπου ξεκίνησε, ο Πανεμεατικός, η Ολυμπιάδα Κερατσινίου, ο ΑΜΣ Φιλωτίο και ο Πανναξιακός στη Νάξο, ο Παμμηλιακός, η Λάβα και πέρυσι, όπως και φέτος και πάλι ο Παμμηλιακός.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι, ο Μιχάλης, εκτός από καλός τερματοφύλακας, είναι επίσης και ένα επικοινωνιακό άτομο, πράγμα που τον έχει φέρει πολλές φορές δίπλα μας σε ραδιοφωνικές εκπομπές, όπου σε ρόλο αναλυτή, βάζει την δική του πινελιά. Άλλωστε η πρόταση συνεργασίας με το sportcyclades.gr βρίσκεται στο συρτάρι του πορτιέρο και θα ενεργοποιηθεί όποτε αυτός το θελήσει.

6b369f107d91a4b9fa48a163d3ce5161_XL.jpg

-Πάμε όμως να δούμε τι λέει ο ίδιος για την απόφαση του, την εμπειρία του στον Παμμηλιακό, για τους ομίλους, αλλά και την Θύελλα Καμαρίου και τον Πανθηραϊκό, που εκπροσωπούν τις Κυκλάδες στη Γ΄Εθνική:

«Θα ήθελα να ευχηθώ καταρχήν καλή σεζόν με υγεία σε όλους τους αθλητές και τα σωματεία . Με την διοίκηση ήμασταν σε επαφή σχεδόν όλο το καλοκαίρι αλλά όσο ήταν στον αέρα το θέμα με τον όμιλο των δυτικών Κυκλάδων δεν μπορούσαμε να έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα στο που βαδίζουμε. Αφού ξεκαθάρισαν τα πράγματα με τον όμιλο και γενικά με τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος, τα βάλαμε κάτω, υπήρχε κάποια απόσταση όχι τόσο στο οικονομικό σκέλος όσο σε κάποια πράγματα που με απασχολούσαν με το αγωνιστικό κομμάτι κυρίως . Έλαβα όσες εγγυήσεις είναι ανθρώπινος δυνατόν να δοθούν και «προχωράμε».

-Πέρυσι, ο Μιχάλης Ανυφαντάκης, μετά από συγκυρίες βρέθηκε στον πάγκο των ακαδημιών του Παμμηλιακού, όπου εκ του αποτελέσματος η πρώτη του επαφή με την προπονητική, κρίνεται άκρως επιτυχημένη:

« Πέρυσι μου έπεσε στα χέρια μια «καυτή πατάτα» … Έπρεπε ξαφνικά σε ένα πρωί μετά τον τερματισμό της συνεργασίας με τον κύριο Καραπετσανη και μέχρι την έλευση του κυρίου Παπαδόπουλου να φροντίσω να «τρέξει» και να μείνει στην κανονικότητα το τμήμα των ακαδημιών. Μιλάμε για 5 τμήματα και χωρίς να έχω την ανάλογη εμπειρία… παρόλα αυτά πιστεύω πως η εικόνα έμεινε αξιοπρεπής, όπως ήταν και πήραν κάτι και τα παιδιά, όπως και εγώ από αυτή την «περιπέτεια». Γγια το μέλλον Θα μιλήσω με τον καινούργιο προπονητή και αν μπορώ να είμαι χρήσιμος κάπου... ευχαρίστως . Θέλω επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Παπαδόπουλο για την συνεργασία και για την εμπιστοσύνη αφού σε κάποια παιχνίδια ήμουν υπηρεσιακός προπονητής στην κ 14 και στο Σοφικό πέρυσι που μου ανέθεσε εξ ολοκλήρου την κ16 όπου στο θουκιδιδειο κατακτήσαμε την 2η θέση ανάμεσα σε ομάδες όπως ακαδημία roots της ΑΕΚ, Κόρινθος 06, Τράχωνες και ΑΕ Καλαμακίου».

e7736063f0bdb70e57a4c49ee460253e_XL.jpg

-Αναφορικά με το φετινό πρωτάθλημα και τις ομάδες που απαρτίζουν τους 3 ομίλους, όπως και για τα φαβορί, ο Μιχάλης Ανυφαντάκης, σχολίασε:

«Για το πρωτάθλημα αν δούμε για παράδειγμα τον 1ο όμιλο ο οποίος είναι πραγματικά «καρμανιόλα» έχει 3 ομάδες που έχουν και τα χρήματα αλλά και την δυναμική να ανέβουν κατηγορία και όχι μόνο να μην «βγουν» αλλά να κινδυνεύουν και να πέσουν κιόλας.

Για τον τρίτο όμιλο είναι ο Πανναξιακος ασφαλώς, όπου έχει παίχτες ανώτερης κατηγορίας στο ρόστερ του και ερωτηματικό θα έβαζα στις ομάδες της Σαντορίνης. Ο Πύργος νεοσύστατος με ένα πολύ καλό προπονητή και ενθουσιασμό και ο Καρτεράδος που δεν είναι ομάδα «πρώτης γραμμής» αλλά βλέπω πως έχει ενισχυθεί σημαντικά και το Φιλώτι με τον ενθουσιασμό που επικρατεί με την ενεργοποίηση της έδρας του. Όλες οι υπόλοιπες ομάδες θα παλέψουν για την σωτηρία και θα δούμε αμφίρροπες μάχες.

Για τον 2ο όμιλο Πρόβλεψη μου ότι θα πάει όπως πέρυσι 4 ομάδες θα παλέψουν για τρεις θέσης από όσο έχω παρακολουθήσει τις εξελίξεις και μέσα από το σάιτ σας φυσικά έχουν ενισχυθεί οι ομάδες και σε αυτό τον όμιλο Πιο «αθόρυβα» μεν αλλά θα φάνει στο γήπεδο.

Θα ήθελα να προσθέσω ότι είναι τα δρομολόγια πολύ δύσκολα για όλες τις ομάδες στο 2ο όμιλο γιατί είναι δύσκολη η συγκοινωνία μεταξύ τους ποσά παιχνίδια έγιναν πέρυσι με έναρξη 8 το πρωί; Η να φεύγει το πλοίο Σάββατο πρωί που είναι εργάσιμη μέρα για πολλούς με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πλήρη απαρτία στο ρόστερ κάθε εβδομάδα στο βωμό της ομαλής διεξαγωγής αυτού του δύσκολου ομίλου θυσιάζεται το θέαμα και η ποιότητα.

Γενικότερα για το πρωτάθλημα φέτος πιστεύω ότι θα είναι συναρπαστικό και θα έχει πολλές εκπλήξεις γιατί η ιδέα του υποβιβασμού Θα κάνει το πρωτάθλημα πιο ουσιώδες δεν υπάρχουν αδιάφορα παιχνίδια πλέον και με την μορφή που έχει το πρωτάθλημα η επιτυχία με την αποτυχία έχουν πολύ μικρή απόσταση Μπορεί να πέσει ένα «όνομα» και να κάνει πορεία πρωταθλητισμού ένα μεγάλο αουτσάιντερ».

Και βέβαια από αυτή τη συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείψει η αναφορά και η πρόβλεψη για τις ομάδες μας στη Γ΄Εθνική:

«Καλή επιτυχία στις ομάδες μας στην Γ΄εθνική. Ο Πανθηραϊκός λογικά Θα είναι ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα έχει το ρόστερ και την εμπειρία πλέον να κάνει διορθωτικές κινήσεις αν κάτι δεν πάει καλά. Και έχουμε και την θύελλα Καμαρίου, που με την πρόκριση της στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας έδειξε τις διαθέσεις της σαν σύλλογος πιστεύω ότι θα σωθεί… είναι νοικοκυραίοι πολύ και ο καλός δεν χάνεται ποτέ…».

 073.JPG

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares