Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018 19:12

Σαγκινέτος: Όποιος «ματώσει» θα πάρει την πρόκριση

Η προετοιμασία του ΑΟ Σύρου για το ματς που ακολουθεί με την Άνω Μερά για τη διοργάνωση του Κυπέλλου ΕΠΣ Κυκλάδων συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, με τον Μάκη Βαρθαλίτη να βλέπει όλους τους ποδοσφαιριστές του να ανεβάζουν ρυθμούς.

Ένας από τους παίκτες από τον οποίο περιμένουν πολλά άπαντες στο σύλλογο είναι ο Μπενίτο Σαγκινέτος, καθώς ο ίδιος αποτελεί μία αξιόπιστη λύση στην πολλά υποσχόμενη φέτος γραμμή κρούσης του ''ιστορικού''.

Στα 27 του χρόνια ο Σαγκινέτος έχει μία γεμάτη εμπειρίες ποδοσφαιρική καριέρα, καθώς στο παρελθόν έχε αγωνιστεί σε:  Άνω Σύρο (Δ΄Εθνική), Άγιαξ Σύρου (πρωταθλητής), ΑΟ Σύρου, Κεραυνός Μοναστηριακίου.

Ο ικανότατος άσος με δηλώσεις του στο sportcyclades.gr μίλησε για το ματς με τη Μυκονιάτικη ομάδα λέγοντας:

«Το παιχνίδι με την Άνω Μερά πιστεύω θα είναι αναγνωριστικό καθώς δεν έχουμε εικόνα παικτική ο ένας για τον άλλον. Και εκτός από αυτό εμείς θα έχουμε και αρκετές απουσίες. Βάσει αυτού του αποτελέσματος, όποιο και να είναι δεν μπορεί σε καμία περίπτωση κανείς να κρίνει και την πορεία των δυο ομάδων στο πρωτάθλημα».

Για τα στοιχεία που θα κρίνουν το ματς ο ικανότατος άσος είπε: «Πιστεύω θα κριθεί στα λάθη και αυτό γιατί βλέπω την ομάδα μου να έχει μια πολύ δεμένη άμυνα και γενικότερα ένα σύνολο που όποιος θέλει να το κερδίσει θα πρέπει να ματώσει».

Ερωτηθείς τι είναι εκείνο που πρέπει να προσέξει ο ΑΟΣ, ο Σαγκινέτος δήλωσε: «Δεν μπορώ να σου πω εγώ τι πρέπει να προσέξουμε γιατί όπως είπα και πριν δεν έχω εικόνα για την αντίπαλη ομάδα. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι πως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και όλα θα πάνε καλά».

Αναφορικά με τους στόχους του ΑΟΣ, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας είπε: «Οι στόχοι της ομάδας απ' όσο γνωρίζω είναι ξεκάθαροι. Η είσοδος στα μπαράζ και η συμμετοχή μας στον τελικό. Τώρα για το Κύπελλο θέλουμε μια καλή πορεία αντάξια της ιστορίας του συλλόγου».

Όσον αφορά τις προσωπικές του φιλοδοξίες ο Συριανός παίκτης πρόσθεσε: «Από τη μεριά μου θέλω μια χρονιά καθαρή και χωρίς τραυματισμούς και να βοηθήσω όσο μπορώ με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα βιώνοντας πάλι μεγάλες στιγμές όπως στο παρελθόν».

Στον επίλογο του ο Σαγκινέτος απάντησε στο ερώτημα εάν θεωρεί ότι η ομάδα μπορεί να καταφέρει να φτάσει στην κατάκτηση του νταμπλ λέγοντας: «Όσο και να μην το θέλουν ορισμένοι και δεν το πιστεύουν, η ομάδα έχει την ποιότητα να τα καταφέρει και πιστεύω πως αν συνεχίσουμε να είμαστε οικογένεια θα τα καταφέρουμε».

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares