Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2018 13:22

Με 4 τμήματα στα Εθνικά Πρωταθλήματα Πόλο ο ΝΟ Σύρου

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου στη φετινή αγωνιστική περίοδο (2018-2019) θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Στα ηλικιακά Πανελλήνια Εθνικά Πρωταθλήματα δηλώθηκαν επίσης οι ομάδες Υδατοσφαίρισης Εφήβων, Παίδων και Μίνι Παίδων. Υπενθυμίζουμε ότι οι δηλώσεις συμμετοχής στην Κ.Ο.Ε έκλεισαν την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018.

Για πρώτη φορά - μετά από αρκετά χρόνια - η ομάδα Υδατοσφαίρισης των Ανδρών, θα αποτελείται στην πλειονότητα της από Συριανούς αθλητές. Η Διοίκηση του Ν.Ο Σύρου κάνει πράξη το σχέδιο-όραμα ανάπτυξης των τμημάτων υποδομών του Ομίλου και δίνει την ευκαιρία στους νεαρούς Συριανούς αθλητές να αποτελέσουν το βασικό κορμό της ομάδας water polo του Ομίλου. Οι αθλητές των ακαδημιών ενσωματώνονται σταδιακά στο ρόστερ, ενώ επιστρέφουν στο δυναμικό του ΝΟΣ, αθλητές που προέρχονται από «τα σπλάχνα» του Ομίλου και είτε φοιτούν σε πανεπιστημιακές σχολές, είτε έχουν ολοκληρώσει τις ακαδημαϊκές τους σπουδές.

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου επιβραβεύει τις προσπάθειες των αθλητών του, στοχεύοντας στην απόκτηση εμπειριών και με αυτή του την ενέργεια στέλνει το δικό του ναυταθλητικό μήνυμα.

Οι προπονήσεις του τμήματος στο νερό ευελπιστούμε να ξεκινήσουν από τη νέα χρονιά σε Σύρο και Αθήνα αντίστοιχα, με κοινές ημερομηνίες προετοιμασίας και διεξαγωγής φιλικών.

O Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. και ο Έφορος Υδατοσφαίρισης Κώστας Μπουγιούρης εύχονται στους αθλητές Καλή Επιτυχία.

Ν.Ο. Σύρου

Κατηγορία ΠΟΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares