Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2018 22:54

Πανσιφναϊκός: Προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε

Ημέρα προβληματισμού σήμερα στον Πανσιφναϊκό, καθώς η είδηση της παραίτησης απο τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΑΟ Πάρου, ήταν μόνο η αρχή, καθώς ακολούθησε το απόγευμα η αποχώρηση από το πρωτάθλημα, που ήρθε μετά από 6 συνεχόμενα χρόνια αξιοπρεπούς παρουσίας του σωματείου στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

Βέβαια, στην ανακοίνωση που ακολουθεί, οι άνθρωποι του Δ.Σ., αφού εξηγούν τους λόγους που επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ μας, στη συνέχεια κλείνουν με το: ''Εις το επανιδείν'', πράγμα που ευχόμαστε και εμείς για μία ομάδα που κοσμεί με την παρουσία της το ποδόσφαιρο των Κυκλάδων και έχει ανάγκη λίγο χρόνο για να ανασυγκροτήσει τις δυνάμεις της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ του Πανσιφναΐκού ανακοινώνει ότι μετά από 6 συνεχείς αγωνιστικές σεζόν το ανδρικό τμήμα δεν θα κατέβει στο φετινό πρωτάθλημα της Ένωσης Κυκλάδων.

Οι λόγοι που οδήγησαν στην απόφαση αυτή έχουν να κάνουν με την έλλειψη παιχτών καθώς και ανθρώπων που θα βοηθήσουν να αντεπεξέλθει η ομάδα στο δύσκολο πρωτάθλημα των νησιών μας.

Ο Πανσιφναΐκός συνεχίζει αγωνιστικά στο πρωτάθλημα υποδομών με το τμήμα της Κ16 και στόχος είναι στο άμεσο μέλλον να ξαναγωνιστουμε με ανδρικό τμήμα.

Επίσης πάνω σε αυτό το νέο ξεκίνημα που θα γίνει,θα ανακοινωθεί άμεσα η ημερομηνία γεν. συνέλευσης με εκλογές, ώστε να έρθουν και άλλοι άνθρωποι που θα υποστηρίξουμε την όμορφη προσπάθεια που γίνεται στις Ακαδημίες μας!!!

Ζητάμε συγνώμη από την διοργανώτρια αρχή καθώς και από τις αντίπαλες ομάδες για την στιγμή που πάρθηκε η απόφαση αυτή, αλλά προσπαθούσαμε να το αποφύγουμε!!!

Εις το επανιδείν..... Το Δ.Σ

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares