Σάββατο, 06 Οκτωβρίου 2018 01:35

Παπανικολάου: Θα μιλήσω στο τέλος που ο Πανναξιακός θα είναι στην Γ' Εθνική

Η παρουσία του μαζί με τον Γιάννη Κωστόπουλο στην αμυντική γραμμή του Πανναξιακού μόνο θετικά στοιχεία μπορεί να αποφέρει στις τάξεις της ομάδας.

Η ηγετική του φυσιογνωμία και η μεγάλη εμπειρία του θα παίξουν ρόλο στην πορεία των Ναξιωτών, αφού μαζί με τον προαναφερθέντα, οι δυο τους θα αποτελούν ένα εξαιρετικό δίδυμο, που οι επιθετικοί που θα αντιμετωπίσουν θα πρέπει να διαθέτουν εξαιρετική ποιότητα για να τους δημιουργήσουν πρόβλημα.

Ο λόγος για τον Σταμάτη Παπανικολάου που πριν από μερικές ημέρες ενσωματώθηκε στις προπονήσεις του Πανναξιακού.

Ο υψηλόσωμος άσος που πέρυσι πέτυχε και τρία τέρματα στην πορεία της ομάδας στον 3ο όμιλο τα είχε βρει σε όλα με τη διοίκηση εδώ και καιρό και αυτό που απέμενε ήταν η επιστροφή του στις προπονήσεις, μετά την ολοκλήρωση του μεγάλου φόρτου που έχει η επαγγελματική δραστηριότητα που ασχολείται, κυρίως την περίοδο του καλοκαιριού. 

Ο... πύργος του ιστορικού συλλόγου ανεβάζει στροφές σιγά-σιγά ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα για να είναι έτοιμος άμεσα και να μπορέσει να προστεθεί στη φαρέτρα του Νόνι Λίμα, ενώ, δεν αποκλείεται, εφόσον κριθεί κατάλληλο, από το τεχνικό επιτελείο να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Μαρπησσαϊκό στην Πάρο.

Ο ίδιος μακριά, όπως το συνηθίζει από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν θέλησε να πει πολλά στην επικοινωνία που είχαμε, και αρκέστηκε στο εξής: ''Δεν είναι η περίοδος που πρέπει να μιλάμε. Θα μιλήσω στο τέλος που η ομάδα θα είναι στην Γ' Εθνική. Τώρα δουλειά, δουλειά, δουλειά''. 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares