Κυριακή, 07 Οκτωβρίου 2018 13:44

Ιστορική νίκη για την Θύελλα Καμαρίου στην Γ' Εθνική, 3-1 τον Χαραυγιακό

Ήταν δεδομένο ότι ο Χαραυγιακός θα έβαζε δύσκολα στην Θύελλα Καμαρίου, παρ' όλα αυτά, πιστή στο ραντεβού της με τα μεγάλα ματς η ομάδα της Σαντορίνης έκανε ακόμη ένα ονειρικό παιχνίδι πανηγυρίζοντας την πρώτη της μεγάλη και ιστορική νίκη στο πρωτάθλημα της 'Γ Εθνικής επικρατώντας με 3-1 του ιστορικού συλλόγου.

Στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής μπροστά σε 300 ατομα που βρέθηκαν στο γήπεδο, οι Καμαριανοί μπήκαν δυνατά όμως μετά τα πρώτα 20' οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και άνοιξαν το σκορ λίγο πριν τη λήξη του α' μέρους.

Παρ' όλα αυτά οι αλλαγές του Κώστα Μιχάλη βοήθησαν σημαντικά ώστε η Θύελλα να μεταμορφωθεί στην επανάληψη και να γυρίσει το ματς σε διάστημα 20', με την ψυχολογία της να πηγαίνει από το ναδίρ στο ζενίθ.

Πρωταγωνιστές των νικητών ήταν ο Μάριος Αργυρίου που πέτυχε με το... καλημέρα δυο τέρματα στην πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα, όπως και ο Κώστας Ερρίκος που μέτρησε ισάριθμες ασίστ. 

Στο α' μέρος η Θύελλα μπήκε δυνατά και απείλησε στο 6' με το σουτ του Ζανελάρι να καταλήγει λίγο άουτ. Στο 11' ο Ζανελάρι έκανε την παράλληλη πάσα όμως ο Αργυρίου δεν κατάφερε να κάνει το 1-0. Στο 20' ο Γελαδάρης γύρισε τη μπάλα, ο Αργυρίου την άφησε να περάσει και ο Ερρίκος που έκανε το σουτ είδε τον Βακερλή να μπλοκάρει.

Στο 27' ακυρώθηκε γκολ του Ζανελάρι μετά από πάσα του Αργυρίου αφού ο επιθετικός της Θύελλας υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. 

Στο 32' ο Ανδριόλας έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Φερεντίνου. Στην εξέλιξη της φάσης ο Χαραυγιακός έχασε σπουδαία ευκαιρία όταν ο Κόντι μετά από κόρνερ του Κασσιανού είδε την κεφαλιά του να καταλήγει λίγο άουτ.

Στο 41' οι φιλοξενούμενοι ''πάγωσαν'' το Καμάρι όταν ο Κασσιανός με φάουλ από αριστερά νίκησε τον Ανδριόλα και έκανε το 0-1.

Στην επανάληψη τα πάντα άλλαξαν για τη Θύελλα Καμαρίου αφού στο 47' ήρθε η ισοφάριση με τον Μάριο Αργυρίου. Ο Ζανελάρι με σέντρα από δεξιά βρήκε τον Αργυρίου ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1. 

Στο 62' οι γηπεδούχοι πέτυχαν την ανατροπή όταν ο Ερρίκος με σέντρα βρήκε τον Ρέτζο στο δεύτερο δοκάρι και ο τελευταίος με κεφαλιά έκανε το 2-1. 

Στο 75' οι Καμαριανοί κλείδωσαν τη νίκη όταν ο Ερρίκος εκτέλεσε το φάουλ και ο Αργυρίου με προβολή έκανε το 3-1, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό τέρμα στη συνάντηση. 

Στο 80' ο Ζανελάρι έδωσε στον Ερρίκο που έκανε ένα κοντρόλ και σούταρε με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Στο 87' το σουτ του Τσουκαλά μπλόκαρε ο Ανδριόλας. 

ΘΥΕΛΛΑ (Κώστας Μιχάλης) Ανδριόλας, Λυγνός (62' Αρβανίτης), Σπανός, Ρέτζο, Γελαδάρης (46' Δαβιλας), Φίλων, Σιμιτσής, Φύτρος Σ., Αργυρίου (79' Γατσέλος), Ζανελάρι (90+3' Καψαλης), Ερρίκος.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Λουκάς Ρόπας) Βακερλής, Στ., Τσίρος, Ράμμος, Κόντι, Μαραγκουδάκης, Τουγουντζόγλου, Κασσιανός, Ρόπας, Γιαννόπουλος (70' Μπαλάσκας), Φερεντίνος (86'λ.τρ. Τσουκαλάς), Αγγελόπουλος (68' Βιεννας)

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares