Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 16:19

Κονιδάρης: Θα είμαστε έτοιμοι στο ματς με τον ΑΟ Σερίφου

Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΑΠΣ Κύθνου για τον αγώνα της πρεμιέρας με τον ΑΟ Σερίφου το πρωί στις 12.30.

Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Γιώργου Βιτάλη, ενώ δύσκολα θα προλάβουν το ματς οι Γιάννης Λεβαντής και Γιάννης Γκούμας.

Ο Σταύρος Κονιδάρης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις δυσκολίες του αγώνα, σπεύδοντας να ευχαριστήσει τον αντίπαλο που του παραχωρεί το γήπεδο για τη φετινή χρονιά.

Αναλυτικά, το σχόλιο του:

"Είναι ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια καλή ομάδα. Σεβόμαστε τον αντίπαλο και τον ευχαριστούμε που μας παραχωρεί το γήπεδο του να το χρησιμοποιήσουμε ως έδρα για τη φετινή χρονική περίοδο ώσπου να ετοιμαστεί το δικό μας γήπεδο. Είναι ένα φιλικό κατ' εμέ σωματείο. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με την ομάδα να προσπαθεί τον τελευταίο μήνα να προετοιμαστεί κατάλληλα γι αυτό το ματς. Δε νομίζω ότι δίνεται η ευκαιρία να βγάλουμε συμπεράσματα από την πρώτη αγωνιστική. Θα κάνουμε την προσπάθεια μας και νομίζω ότι θα είμαστε καλύτεροι από την περσινή χρονιά. Εύχομαι υγεία και δύναμη και με τη λήξη του αγώνα να είμαστε όλοι υγιείς. Το ποδόσφαιρο σε αυτές τις κατηγορίες δίνει χαρά και στους παίκτες και σε αυτούς που είναι απέξω και έτσι πρέπει να το παρατηρούμε όλοι μας. Το πρωτάθλημα θα είναι περισσότερο ανταγωνιστικό σε σχέση με πέρυσι. Εύχομαι καλή επιτυχία στις ομάδες και στη δική μου να έχει ακόμη καλύτερη σεζόν από πέρυσι''.

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares