Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 22:42

Κωνσταντόπουλος: Τα παιδιά έκαναν υπέρβαση

Ο ΑΟ Πύργου έβγαλε δύσκολα στον Πανθηραϊκό, με δεδομένο ότι βρέθηκε μπροστά στο σκορ στην αναμέτρηση του Κυπέλλου σήμερα με σκορ 2-0, παρ' όλα αυτά, η εμπειρία των τυπικά γηπεδούχων ήταν αρκετή για να μην επιτρέψει στο συγκρότημα του Αλέξη Κωνσταντόπουλου να πάρει την πρόκριση.

Ο νεαρός κόουτς που βρέθηκε στη... δύσκολη θέση να αντιμετωπίσει την πρώην του ομάδα μίλησε στο sportcyclades.gr μετά τη λήξη του αγώνα υποστηρίζοντας τα εξής:

''Τα παιδιά έκαναν υπέρβαση. Ξέραμε τις δυνατότητες του αντιπάλου και γνωρίζαμε ότι τα πράγματα ήταν δύσκολα από τη στιγμή που κληρωθήκαμε με τον Πανθηραϊκό. Δουλέψαμε για να φανούμε ανταγωνιστικοί και στόχος μας ήταν να ευχαριστηθούμε το ματς''.

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι αντιμετώπισε την πρώην του ομάδα, ο κ. Κωνσταντόπουλος ανέφερε:

''Ο Πανθηραϊκός είναι στην καρδιά μου και αποτελεί την δεύτερη οικογένεια μου. Ήταν δύσκολη αυτή η στιγμή όμως έπρεπε να γίνει έγινε και δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο''.

Για την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας, ο πρώην τεχνικός του Πανθηραϊκού δήλωσε

''Η ομάδα μας δεν αλλάζει το στόχο της. Θα είναι έτοιμη σε δυο εβδομάδες που θα αντιμετωπίσουμε τον ΑΣ Ιου. Ρεαλιστικός στόχος αποτελεί η παραμονή. Δεν παίρνουν τα... μυαλά μας αέρα και θα προσπαθήσουμε κάθε εβδομάδα για το καλύτερο. Καλή συνέχεια στον Πανθηραϊκό. Εύχομαι να πάει καλά και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο γιατί το αξίζει και από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε τη δουλειά με χαμηλούς τόνους''.  

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares