Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018 12:24

Κυκλαδίτικη διάκριση στην ξιφασκία με τους Ρούσσο και Φερχάιεν

Το νεοσύστατο τμήμα Ξιφασκίας του Πανιωνίου Γυμναστικού Συλλόγου Σαντορίνης, έφερε τις πρώτες διακρίσεις στο νησί των Κυκλάδων, καθώς σε αγώνες που έγιναν στην Αθήνα, οι αθλητές Γιώργος Ρούσσος και Κατερίνα Φερχάιεν πραγματοποίησαν ξεχωριστές παρουσίες.

Η σχετική ανακοίνωση του Π.Γ.Σ. Σαντορίνης:

Στους αγώνες ξιφασκίας που διοργανώθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο "Νίκης 2ου Λυκείου" στην Αγία Βαρβάρα, το Σαββατοκύριακο 6 & 7 Οκτωβρίου, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας (ΕΟΞ) και του Δήμου της Αγίας Βαρβάρας, η Σαντορίνη εκπροσωπήθηκε από δύο αθλητές.

Οι δύο αθλητές υπό τη καθοδήγηση της προπονήτριας κ. Λιλιάννας Παγουλάτου, κατέκτησαν ισάριθμα χάλκινα μετάλλια σκορπώντας χαμόγελα και ενθουσιασμό επιβεβαιώνοντας με το καλύτερο δυνατό τρόπο, την πολύ καλή προσπάθεια που γίνεται στο νεοσύστατο τμήμα Ξιφασκίας του Πανιωνίου Γυμναστικού Συλλόγου Σαντορίνης.

Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα των αγώνων (κατηγορία U10):

-          Ο Γιώργος Ρούσσος στο πρώτο γύρο των αγώνων σημείωσε πέντε νίκες και μία ήττα, ενώ στους αγώνες νοκ άουτ σημείωσε δύο νίκες και μία ήττα αποσπώντας το χάλκινο μετάλλιο.

-          Η Κατερίνα Φερχάιεν στο πρώτο γύρο των αγώνων σημείωσε τρεις νίκες και δύο ήττες, ενώ στους αγώνες νοκ άουτ σημείωσε δύο νίκες και μία ήττα αποσπώντας επίσης το χάλκινο μετάλλιο

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελε να συγχαρεί όλους τους αθλητές για την μεγάλη επιτυχία τους αλλά και την προπονήτρια του Συλλόγου κ. Λιλιάννα Παγουλάτου, που με τις τεχνικές γνώσεις της, βοήθησε τους αθλητές μας να ανταποκριθούν αγωνιστικά στις υψηλές απαιτήσεις της διοργάνωσης.

Επίσης ευχαριστεί τους γονείς των παιδιών που για άλλη μια φορά μας εμπιστεύτηκαν και μας στήριξαν στην προσπάθεια αυτή καθως και την ακαδημια ξιφασκίας Α.ΞΙ.Α. για την θερμή φιλοξενία της.

Ρούσσος Δημήτρης

Γενικός Γραμματέας Π.Γ.Σ. Σαντορίνης

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares