Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018 08:02

Λούκας: Συγκλονιστική η παρουσία του κόσμου στο ματς με τον Ηλυσιακό

Τα τελευταία χρόνια γίνονται αρκετές ανακατατάξεις στο έμψυχο δυναμικό του Πανθηραϊκού, παρ' όλα αυτά, εκείνος παραμένει σταθερή αξία στο ρόστερ και είναι ένας από τους λόγους που το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση του εμπιστεύεται το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο λόγος για τον αμυντικό της ομάδας, Στάθη Λούκας, που στο ματς της περασμένης Κυριακής με τον Ηλυσιακό ξεχώρισε και συνέβαλε ώστε να διατηρηθεί το μηδέν παθητικό και οι Κυκλαδίτες να πάρουν μια μεγάλη νίκη απέναντι στον ιστορικό σύλλογο με 2-0.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού Λιοσίων με δηλώσεις του στην ''ΩΡΑ των σπορ' αναφέρθηκε στο ματς με τους ''κιτρινόμαυρους'' λέγοντας: 

Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, είχαμε δουλέψει για το παιχνίδι όλη την εβδομάδα με τον προπονητή μας και πιστεύω ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Θα ήθελα στο σημείο αυτό να σταθώ στην παρουσία του κοσμου που σε ακόμη ένα εντός έδρας ματς ήταν δίπλα μας και μας στήριξε δημιουργώντας όμορφη ατμόσφαιρα''.

Ερωτηθείς για τη δύσκολη συνέχεια και τον αγώνα που ακολουθεί στο Σταύρος Μαυροθαλασσίτης την Κυριακή με αντίπαλο το Αιγάλεω, ο ικανότατος αμυντικός πρόσθεσε:

''Γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολη η συνέχεια όμως κοιτάμε ένα ένα παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας για να δούμε τι έχουμε καταφέρει. 

Σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι που ακολουθεί, μας περιμένει δύσκολη αποστολή αφού παίζουμε με ένα αξιόλογο σύνολο που διαθέτει έμπειρους παίκτες. Το Αιγάλεω είναι μια ιστορική ομάδα που χαρακτηρίζεται και ως φαβορί για την άνοδο''!

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares